facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aqua-service systems

Aqua-service systems

Info

Waterverzachter, ontijzeraar, of een drinkwatersysteem ? Kies voor Aqua Service.

Adoucisseurs d'eau. Déferriseurs.

Geschiedenis

Aqua Service is nummer 1 onder de fabrikanten van waterverzachters in België.

Sinds 1970 zorgt Aqua Service voor zacht, kalkvrij en gezond leidingwater in talloze huishoudens en bedrijven. Op de particuliere markt zijn we zelfs de onbetwiste marktleider.
----------------------
Aqua Service est le numéro 1 des fabricants d'adoucisseurs d'eau en Belgique.

Depuis 1970, Aqua Service est la référence d'eau douce dans de nombreuses entreprises et ménages. Qui dit de l'eau douce, dit Aqua Service!



"Aqua Service Waterverzachters Ontkalkers: De oplossing tegen hard water & verdeler van drinkwatersystemen.Aqua Service is sinds 1970 nummer 1 in België onder de fabrikanten en installateurs van waterverzachters en waterontharders in België, met meer dan 150.000 geïnstalleerde toestellen.Wij werken zonder tussenpersonen, zo bent u zeker dat u geniet van installatie en onderhoud aan de meest voordelige tarieven.Met ons 37 filialen in België kan u rekenen op een uiterst snelle service.Naast waterverzachters is Aqua Service ook verdeler van drinkwatersystemen , waterrecuperatiesystemen en grondwater ontijzeraars."
Adres: Doenaertstraat 4, 8510 Marke, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0800 8 2222
Stad: Marke
Route: Doenaertstraat 4
Postcode: 8510



op zoek naar gerelateerd: Aqua Service problemen, Aqua Service zout, Aqua Service onderhoud, Aqua Service prijzen, Aqua Service review, Aqua service Trustpilot, Aqua Service België, Aqua Service prijs zout
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Aqua-Pro Aqua-Pro 0 meter Met een Aqua-Pro drinkwatersysteem heeft u steeds fris, heet, plat of bruisend water ...
Recensies
Nu vandaag voor de 5de keer een serieuze lekkage aan een installatie van nog geen 1.5 jaar oud. Men biedt geen blijvende oplossing en blijft rond de pot draaien. Telkens is het ook lang wachten op een herstelling. Ik heb gevraagd de installatie terug te nemen, maar ik krijg het antwoord dat het mijn eigendom is, met andere woorden ons probleem..... En ja, alle service en herstelling is door hen uitgevoerd. Teneinde het probleem op te lossen heb ik bij een andere leverancier een nieuwe installatie gekocht. Ik ben zeer teleurgesteld in de de firma Aqua-Service en ik heb sterk het gevoel dat het alleen om verkopen gaat en snel geld verdienen. Dus laat Service maar achterwege. Mocht iemand van hen toch een beetje service willen geven kunnen ze altijd contact nemen.
Na 4 keer te zijn doorverbonden kom ik bij dezelfde stem aan de telefoon terecht. Ik heb een technische vraag, momentje aub ik verbind u door met de technische dienst. " ik kan niemand bereiken, mijn manager is er niet " u staat genoteerd. " Kan u eventueel toch nog eens even proberen mevrouw?" " Neen meneer dat gaat niet ". "Heeft u de reviews over uw bedrijf gelezen mevrouw"? " Neen meneer daar hebben wij de tijd niet voor ". "Neen? U behandeld mij net opdezelfde manier als al die mensen die net dezelfde klacht hebben zoals wij. " " tja meneer het staat genoteerd". Telefoon wordt neergegooid. Ik bel terug iets bozer natuurlijk want dat is nu eenmaal de aard van de mens. Kom bij een andere dame terecht die ik onmiddelijk confronteer met het vorige gesprek EN met de reviews hier " wij leveren een uitstekende service meneer er staan er heel wat goede bij, ja zij die nen gratis zak zout kregen geven die vijf sterren ik heb mij er ook schuldig aangemaakt. Maar de dame plant ons in om maandag iemand langs te sturen. En tijdterwijl de bypass in te duwen. Echter de bypass knop zit compleet geblokkeerd. Het water in de kelder staat nu 3 cm hoog.
Bende oplichters !!! , helpdesk werkt langs geen kant , nieuw installatie 3j oud , lekt hier .... heb de klanten dienst al meerdere keren gebeld maar nog steeds geen hulp gehad !!! Hier moeten jullie niet meer komen jammer genoeg kan ik hier geen 0op5 geven maar ben ik verplicht om 1 ster te geven .... zelfs deze 1 ster zijn jullie niet waardige ! Één onderhoudsvrij ontkalker onderhoud geven .... zonder niets te demonteren .... of noemt maar op .... effe op een knopje drukken om te spoelen dat kan iedereen hoor ....
Klantenservice is ondermaats. We wachten al meer dan een maand op nieuws van onze herstelling. Eerst vertelden ze ons dat de stukken zelfs nog niet besteld werden, ondertussen sturen ze ons telkens wandelen met de uitleg dat ze zullen terugbellen, en dat ze er niets meer over kunnen zeggen. Klachten die worden gestuurd worden ook niet behandeld.
Zeer ontevreden! Ze dringen er op aan om elk jaar op onderhoud te komen om dan veel te veel aan te rekenenen plus 66 euro voor vervoerskosten is volgens mij niet normaal! Ook een heel slechte klantenservice! als je iets wilt vragen zijn ze onbeschoft!
Aquaservice zijn bedriegers. Ieder jaar rekenen ze veel meer aan dan dat ze indertijd hadden voorzien. Bij ons hetzelfde verhaal als bij Kenny Goderis. Deze firma krijgt geen sterren spijtig genoeg moet ik minimaal 1 ster aanvinken. Ze verdienen dit niet. Ieder jaar ben ik ca. 300 euro kwijt aan onderhoud. Na 5 à 6 jaar heb ik een volledig nieuw toestel. Ik kan beter geen onderhoud meer doen. Spijtig genoeg ben ik 4 jaar geleden in hun verkooppraat getrapt. Aan alle mensen die denken met deze firma in zee te gaan : DOE DIT NIET.
Na belofte van gratis onderhoud en zout bij het eerste onderhoud werd er toch €66 aangerekend voor de harsreiniger. De jaarlijkse onderhoudskost van €95 die op het contract weergegeven staat is dus niet representatief en bevat nog andere verborgen kosten. De verkoopspraat is goed, beloftes na verkoop worden niet nageleefd.
airco geplaatst, klacht van het apparaat. Monteur geweest begin augustus. Moest vervolgafspraak komen. Het is nu 10 oktober. Je hoort nooit meer iets van hun. Verschillende keren gebeld, mail gestuurd enz. Ze laten nooit meer iets weten. Ze doen alsof ze nergens iets vanaf weten.
Altijd tevreden geweest tot vandaag, Paar minuutjes binnen geweest, water getest, alles ok... maar zout aanvullen niet gedaan terwijl het reservoir meer dan de helft leeg was .en een volle zak zout in kon. Voor 72 euro is het toch een kleine moeite om het zout aan te vullen.
Toestel recent gekocht, lekkage, werkt niet zoals het hoort. Zout en onderhoud verkopen ze hun service heel snel, voor lekkage kan je tot weken wachten. Slechte keus van aankoop bij Aqua Service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid