facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aqua Plaisir

Aqua Plaisir

Info

Magasin d aquariophilie d'eau douce
Montage et entretien d'aquarium privé et public



"Entreprise d'aquariophilie.Ventes de tous types de matériels d’aquariophilie, accessoires pour l’aménagement d’un biotope naturel, poissons d’eau douce et nourritures adaptées."
Adres: Rue de la paix 11, 4950 Thirimont, Liege, Belgium
Telefoonnummer: 0492314799
Stad: Thirimont
Route: Rue de la paix 11
Postcode: 4950


Openingstijden

Maandag: 13:15 - 18:00

Recensies
Gepassioneerd persoon. Echt goed advies. Heeft u een aquariumproject, neem dan gerust contact met hen op. Geweldig concept met de "plantenwand" gekoppeld aan het aquarium! En heel goed idee om ook de kinderen van A tot Z te begeleiden in hun project wat thuis een echt eco-bewustzijn zal creëren. Ik zal het zien voor mijn kinderen. Ik hoop met heel mijn hart dat dit soort handel het stomme Waalse decreet zal overleven, uitgevoerd door incompetente mensen die NIETS weten van aquaria en die, in naam van het dierenwelzijn erg belangrijk!!!, de mensen indirect gaan opleggen massale visaankopen in plaats van een verstandig aquarium dat de levende wezens respecteert waarvoor wij verantwoordelijk zullen zijn. Het authentieke aquarium is de leerschool van de patiënt en een uitgebalanceerd aquarium en wie dat wil blijven evolueert met kleine toetsen! Het tegenovergestelde van een administratief document dat 30 dagen geldig is en dat de aankoop van levende wezens in deze periode groepeert!!!!!
Een stel schattige enthousiastelingen die gierig zijn met goede raad! Ik raad het ten zeerste aan, het is leuk om te zien dat een klein ambachtelijk bedrijf het goed doet en zo'n goede service biedt!
Gepassioneerd en niet gierig met advies! We werden heel goed ontvangen! Ik raad deze winkel aan vanwege de kwaliteit en services :
Zeer vriendelijk personeel en goed advies
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid