facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aqua Mundo Erperheide

Adres: 2 Erperheide Straat, 3990 Peer
Telefoonnummer: +3211616263
Stad: Peer
Route: 2 Erperheide Straat
Postcode: 3990



op zoek naar gerelateerd: Aqua Mundo prijs, Social Deal Erperheide, Aqua Mundo Erperheide glijbanen, Pieterpas Peer, Aqua Mundo Erperheide reserveren, Aqua Mundo Erperheide prijs, Erperheide Zwembad Openingsuren, Dagjecenterparcs Erperheide
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Aqua Mundo Aqua Mundo 7 km Mooi zwembad, onze 4 jarige heeft fijn gespeeld in kinderbad. Ook de waterfabriek sco...
Recensies
Schoolvrije dag, dus tijd voor een uitstapje. Het zwembad zat jammer genoeg al vol door de reservaties Corona, maar gelukkig konden we met de kindjes terecht in de baluba speeltuin. Een spelletje bowling achteraf kon ook niet ontbreken. Zelfs onze tweejarige dochter deed goed mee!
Het was extreem rustig waardoor we op sommige momenten het golfslagbad of de wildwaterbaan helemaal voor ons alleen hadden. Mijn zoontje, 9maanden, heeft enorm van zijn allereerste vakantie genoten. Het buffet was minder, zure Fruitsap en smeerpaté. Als het super druk was zou ik dat kunnen begrijpen maar nu niet.
Leuk, groot, mooi en gevarieerde aquamundo. Nu met corona spijtig dat de hottubs binnen en buiten zijn afgesloten. Zwarte hoogste glijbaan mag eens nagekeken worden. De verbindingen zijn soms pijnlijk bij het afglijden. Anders blijft dit ondanks zijn leeftijd een leuke en mooie Aquadome .
Super, ze doen meer dan 100% moeite om alles proper en ordelijk te organiseren mbt covid-19.
Nu door Corona: zwemmen met tijdslot van 2u, omkleden in het zwembad zelf en geen mogelijkheid tot het nemen van een douche na het zwemmen. Dan is de pret eraf.
Veel te doen voor jonge kinderen. Huisjes zijn alleen beetje ouderwets & basic. En niet heel schoon.
Personeel doet heel veel moeite om alles coronaproof proper te houden. Jammer dat de kleedhokjes niet proper zijn, maar dit is uiteraard te wijten aan de bezoekers. In 30 jaar is er niet veel veranderd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid