facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aqua Maxim

Aqua Maxim

Info

Aqua Maxim, de aquariumspeciaalzaak

Geschiedenis

In onze winkel heeft u een uitgebreide keuze uit aquaria en toebehoren. U kan kiezen uit allerlei filters, voeding, verzorginsproducten en natuurlijk tropische vissen en aquariumplanten.
U heeft een mooi overzicht van de populairste tropische vissen die u kan bekijken in 88 uitstekend verzorgde aquaria. Ook aquariumplanten kan u kiezen uit onze grote plantenbak. Hier staan meer dan 50 soorten opgesteld.
Als u een plantje niet kan vinden in onze winkel, halen wij het met plezier voor u uit onze kwekerij.

Adres: F.S. Emsenslaan 5, 2400 Mol (België)
Telefoonnummer: 014815398
Stad: Mol
Route: F.S. Emsenslaan 5
Postcode: 2400


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Euro koi Euro koi 9 km Vriendelijke, fijne mensen die ons verder hebben geholpen. Veel mooie vissen gezien.
Recensies
super goeie winkel en krijg je kei goede raad dus echt wel zeker de moeite om is gaan te kijken! en je kunt hem ook 100% vertrouwen op zijn woord..... hij weet tenminste waar hij over praat!
Super snelle service. Op een zondag avond stonden ze voor ons klaar nadat onze aquarium gebarsten en leeggelopen was. Toen nog een nieuwe kunnen meenemen bij hun.
Eigenaar zette me bijna fysiek buiten toen ik zei dat een andere winkel een heel pak goedkoper was. De door hem beloofde uitleg toen ik mijn aquarium ging kopen, heb ik ook bij die andere winkel gekregen. Spijtig, want ik hou wel van speciaalzaken. Deze zijn er veel te weinig, maar zo hoeft het voor mij ook niet.
Zeer vriendelijke man die zeer deskundige uitleg geeft. Ook een prachtig assortiment vissen. Wij hebben geen al te groot aquarium. Maar ook hiervoor had hij supermooie soorten die je elders niet vind. Zoals dwerg chicliden enzo. Ik ga nooit meer elders. Doe zo voort!
Niet kopen heb hier vlak voor kerst een bak gekocht en men lampen zijn al kapot!!
Duidelijke informatie. Redelijke keuze van planten en vissen. Je kan altijd vragen naar planten die niet in de winkel staan.
Goede en vriendelijke bediening, weten waarover ze spreken. Een aanrader voor elke Aquarium houder.
Altijd eerlijk, hij verkoopt geen materiaal wat je echt niet nodig hebt, geeft goede advies
Altijd even vriendelijk en veel keuze uit verschillende soorten vissen
Mooie verzorgde winkel, vriendelijke bediening en ruime keuze aan vissen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid