facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aqua-lounge

Aqua-lounge

Info

Ontspannen en genieten : Aqua lounge! Heb je ook nood aan een onvergetelijke ervaring, baden in alle rust en privacy reserveer dan nu jou moment!

Geschiedenis

Privé-sauna, baden in alle rust en privacy.

Adres: Groenstraat 20, 2235 Westmeerbeek, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 0495352814
Stad: Westmeerbeek
Route: Groenstraat 20
Postcode: 2235



op zoek naar gerelateerd: Privé sauna Mol, Privé sauna Heist op den Berg, Privé sauna Herentals, Wellness Kempen, Aquasana, Aqua sauna Wilrijk, Privé sauna regio Westerlo, Zensation
Recensies
Mijn eerste ervaring bij Aqua Lounge was niet wauw. We hadden een vriendelijke gastheer dat zijn best deed in de bediening van ons ontbijt. Het ontbijt stond niet klaar en kwam men wat later brengen. Dit was voor ons minder rustgevend. Wij houden van onze Privacy. Het zwembad was te koud en de vensters van de jacuzzi waren vuil. Materiaal voor de cleaning van het zwembad lag nog in het zicht en was niet opgeruimd. Meubels zijn toe aan vervanging als ook de stoomcabine die volgens mijn dochter al heel lang niet in gebruik is. Er is nood aan vernieuwing en onderhoud. Het bed was niet opgemaakt en storend in de omgeving. Mag gerust afgeschermd worden. De Vriendelijke man maakte veel goed maar lang niet alles. De prijs is te hoog voor wat je krijgt.
Bij aankomst in de unit 2 geen sfeer decoratie het was valentijn, heel koud, douche was ook niet heel warm en kop was vol met kalk. Jacuzzi was niet heel warm, en ruimte vol condens wat ook niet aangenaam was. Hammam werkte niet. Geen muziek boven, veel vochtplekken, geen koffiemachine, geen badjassen aangeboden, zwembad buiten ligt volgens mij al maanden dicht. Maar daar betaal je wel voor. dus eigenlijk geboekt om 2u in een ligbad te zitten. Alsook spinnenwebben. De ruimte om je om te kleden was ook zeer koud. Geen aangename ervaring
1ste keer langs geweest, Wij zijn niet in het zwembad geweest omdat deze onhygiënisch was. De jacuzzi was troebel van water zout water De vloer was ook niet gekuist of daar leek het toch op. Douche met schimmel op de vloer, een douchekop met heel veel kalk en werkte maar deels. Enkel het bubbelbad was voor ons relaxerend aangezien dit vers water is telkens. Geen aanrader.
Vandaag geweest! Fijne en schone plek. Voldoende faciliteiten en een vriendelijke eigenaar. Voor ons, zeker van herhaling vatbaar!!! :
Gewoon zalig! De overnachting is een echte aanrader. Persoonlijk verkiezen wij complex 1 boven 2. Ondanks 1 geen binnen zwembad heeft. laatst hadden we complex 2 en Het enige jammere is dat er een paar dingen nood hadden aan onderhoud . Maar dit bedierf eigenlijk de algemene ervaring niet voor ons. De vriendelijkheid van de eigenares maakt die eigenlijk meteen goed
Alles isser wat je nodig hebt om te ontspannen. Binnen zwembad, buiten zwembad, jacuzzi, geur bad en hammam. Was goed, het kon ook perfect maar het binnen zwembad was een beetje vuil in de hoek.
Heel kille sauna , niet gezellig, geen decoratie, aankleding,… heel pover. Geen eigen muziek, geen muziek beneden, Drank stond buiten 14 graden koelkast stuk. Gastvrouw was heel “zakelijk” alsin dit werkt zo en dat is dat. Punt. Wij gaan maandelijks privésauna’s doen en dit is helaas al de Minste tot nu toe. Jammer voor die prijs.
Door omstandigheden waren wij een dik halfuur te laat maar gezien we de laatste klanten van de dag waren mochten we een halfuurtje langer blijven, heel fijn! Alles werd duidelijk uitgelegd en de voorzieningen waren zoals verhoopt.
Eerste keer unit 2 geweest. Maar hygiëne was ver te zoeken. Schimmel op de muren, gaten in de gordijnen, zand in de sauna en enorm veel condens boven de hottub. Niet fijn om zo steeds gedrup in het gezicht te krijgen. Voor ons geen 2de keer.
volledig ontspannen en proper. kom zeker terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid