facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aqua-Hobby nv

Aqua-Hobby nv

Info

Aqua-Hobby
BE 0448361615

Geschiedenis

Aqua-Hobby voor een wondere waterwereld.
--------------------------------------------------------------------------------

Het belangrijkste in ons aanbod is ons advies en service. Tien mensen, stuk voor stuk bekwaam in hun specialiteit, staan paraat om u van goede raad te voorzien. Van eenvoudige tot zeer geavanceerde aquariumsystemen; dit zowel voor zoetwater als zeewater.

Sier-, zwem- of koivijvers. Aqua-Hobby bouwt uw waterdroom op maat of de vele hobbyisten bouwden volgens onze adviezen hun vijvers en genieten probleemloos van hun vissen. Alle accessoires zijn verkrijgbaar, zodat een mooie vijver binnen het bereik van iedere doe-het-zelver ligt.
Aqua-Hobby is dus zeker de moeite waard!

Reeds voor vele klanten is Aqua-Hobby de vertrouwde partner voor kwaliteit en vakmanschap op gebied van vijvers en aquaria, en dit al sinds 1959.

Naast de particuliere markt richt Aqua-Hobby zich ook op de professionele markt en groothandel. Wenst u via ons uw produkten, koi of aquariumvissen aan te kopen neem dan even contact met ons op.

Het Aqua-Hobby Team
Liersesteenweg 161/A
2220 Heist op den Berg
Tel : 015 25 79 80
Fax : 015 25 79 81
[email protected]
www.aqua-hobby.com

Adres: Liersesteenweg 161 A, 2220 Heist-op-den-Berg
Telefoonnummer: 015257980
Stad: Heist-op-den-Berg
Route: Liersesteenweg 161 A
Postcode: 2220



op zoek naar gerelateerd: aquarium heist-op-den-berg, Aqua-Hobby Facebook, aqua-hobby shop, Aquarium winkel Aarschot, liersesteenweg 161/a 2220 heist-op-den-berg, Hobby Heist op den Berg, visvijver heist-op-den-berg, Aquarium winkel Lier
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Acuariofilia Marina Acuariofilia Marina 2 km Acuariofiliamarina.com nace en el 2015, somos una comunidad joven que se dedica a in...
Luc Brosens Luc Brosens 22 km Gespecialiseerd in het kweken en verkopen van topkwaliteit discusvissen
Recensies
Lichtjes duurder dan de andere vissenwinkels maar je ziet echt wel hoe proper alles is, de planten zijn prachtig, vissen lijken gezond en de werknemers kunnen echt al jouw vragen beantwoorden. Maar vorige keer hebben ze me 3 garnalen gegeven ipv 3 vissen. Ook 5 van de 8 slakken die we kochten zijn dood…we merkten dit pas wanneer we thuis zijn aangekomen want de zakken worden verpakt in krantenpapier.
Mooie zaak en vooral goede uitleg en begeleiding wat betreft aankoop vissen en dergelijke. De mensen van aqua hobby hebben voor ons een kooi vijver en een zeeaquarium gemaak. Alles volledig naar onze wensen. Nog eens bedankt aan het ganse team
Juist komen we van deze super verzorgde winkel. Bij het binnenkomen werden we vriendelijk gevraagd of ze ons konden helpen. Tuurlijk dat ze dat konden. De persoon die ons hielp was zelf zeer gepassioneerd door aquariums. logisch maar niet vanzelfsprekend Hij gaf ons tips en info precies of hij wist wat wij nog moesten weten. Ook wou ik meer vissen kopen maar de verkoper vertelde me dat ik dit beter in stapjes deed. Wat zeer logisch is maar waar ik op dat moment niet bij stil stond. Bewijs dat deze winkel niet verkoopt om snel geld te verdienen. Maar denkt aan het welzijn van jou aquarium. Mij zien ze er zeker terug. Omdat ik me echt gesteund voel in mijn Interesse. En als ik hun goede raad opvolg Nog jaren plezier ga hebben van deze hoby. Ik las een de paar slechte reviews over deze winkel. Wie deze reviews schrijft dat weet ik niet. Ik stel me wel de vraag van waar ze het halen. Ik geef zeker 5 sterren en dat zijn ze zeker waard. Peter Rookie aquarium houder.
Zeer goede begeleiding en info, waardoor het probleem snel opgelost was,en ik kon genieten van mijn bakske.
zeer mooie en verzorgde winkel met mensen met kennis van zaken
Mooie aquarium winkel met een heel groot aanbod aan materiaal, vissen, planten, aquariums, vijvers en alles wat daar bij hoort. Vriendelijk personeel dat je bijstaat met raad en daad. Zeker het bezoeken waard als je een vijver of aquarium hebt of wil opstarten.
Vandaag mooie tosai gekocht, Eerder al enkele 4 jarige, weet goedkopere plaatsen, maar lijkt me hier toch degelijke kwaliteit voor eerlijke prijs. Personeel en baas zijn goed aanspreekbaar en hulpvaardig. Zeker een aanrader voor de betere koi...
Zeer gediplomeerde en correct personeel. Altijd heel vriendelijk en voorzien van de meest correcte kennis van zaken. Ver uit, na veel testen en bezoeken een van de betere vijver/aquarium speciaal zaken van de Benelux.
Vriendelijk personeel , al men vragen beantwoord en zeer behulpzaam.
Zeer goed geholpen! Als noob-aquarium hobbyist alle antwoorden gekregen op mijn vragen, extra tips and tricks,.. Mijn aquariumwater gechecked. Info bij de aankoop van mijn eerste vissen. Nu weet ik waar naartoe. Bedankt!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Aqua-Hobby nv met het openbaar vervoer


Heist-op-den-Berg Liersesteenweg 270 meter
160
527
Heist-op-den-Berg Liersesteenweg 270 meter
931
944
Heist-op-den-Berg Liersesteenweg 280 meter
160
527
Heist-op-den-Berg Liersesteenweg 280 meter
931
Heist-op-den-Berg Liersesteenweg 300 meter
160
527

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid