facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aqua Claro

Aqua Claro

Info

De specialist in waterbehandeling.

Wij maken van leidingwater, grondwater en regenwater, zacht, zuiver en gezond drinkbaar water.



"Aqua Claro zorgt voor zacht en zuiver water. Dat is niet enkel goed voor uw gezondheid, maar ook voor uw budget! Aqua Claro biedt een ruim gamma aan waterontharders en drinkwatersystemen. Ook zijn er diverse mogelijkheden mbt regenwater. Ontdek het vooral zelf door contact op te nemen met één van onze specialisten."
Adres: Steenweg op Blaasveld 72, 2801 Heffen, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: +32 3 860 77 77
Stad: Heffen
Route: Steenweg op Blaasveld 72
Postcode: 2801


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 16:30
Dinsdag: 08:30 - 16:30
Woensdag: 08:30 - 16:30
Donderdag: 08:30 - 16:30
Vrijdag: 08:30 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: Electrolux Compact 14, Aqua Logico, Lógico Aqua Premium 12
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
In2Mental In2Mental 685 meter Mijn ervaring bij Ine was zeer aangenaam, ze heeft me het concept van TRE op een heel...
Praktijkhuis Sen Praktijkhuis Sen 832 meter Er is parking voorzien net voor de deur of je kan bij Hubo ook nog parkeren. Vlakbij ...
Recensies
Op een beurs even bij hen binnengesprongen ivm met een drinkwaterfilter voor in de keuken en eventueel een waterontharder. Heel vriendelijk en uitgebreid uitleg gekregen, helemaal niet 'pusherig' zoals bij veel van die wateronthardingsbedrijven. Kreeg meteen een bindende offerte mee met betaling in 4 schijven zonder interest en ik moest maar een seintje geven... Uiteindelijk beslist tot installatie. Even wat foto's doorgestuurd over de situatie ter plaatse en de datum vastgelegd. De technieker was en bleef heel vriendelijk ondanks de uitdagende installatiesituatie. Bij de installatie van het drinkwaterfilter bleek achteraf een klein lekje te zijn, de volgende dag stonden ze er al terug en werd het euvel meteen verholpen. Het water is merkbaar veel zachter en het drinkwater is heerlijk van smaak zoals met een brittafilter maar met véél minder gedoe. En het filter gaat idd ruim een jaar mee: het smaakt nog steeds helemaal anders dan het onbehandelde water. Al bij al dus een zeer tevreden klant. Aanrader
Wij hebben van deze firma een waterverzachter gekocht. Deze werkt naar behoren, we hebben na een half jaar nog geen problemen gehad. De firma zou zelf contact opnemen voor het jaarlijks onderhoud, wat wel handig is. In de versie die we hebben aangeschaft zit er ook een actieve koolstoffilter in. We moeten de machine tweejaarlijks bijvullen met zout, maar dat ligt aan de hardheid van het water in onze regio.
Onlangs hebben wij een aantal bedrijven gevraagd een waterontharder te plaatsen. Aqua Claro heeft toen binnen enkele dagen een keurige en uitgebreide offerte weten te maken. Hoewel niet de goedkoopste, hebben we Aqua Claro gekozen vanwege de degelijke keuze van apparatuur en de vriendelijke service. Binnen twee weken is de ontharder geplaatst en in bedrijf genomen na duidelijke instructies van de monteur. Alles werkt naar tevredenheid.
Fantastisch apparaat. Levering en plaatsing idem. Dienst naverkoop eveneens super. Een aanrader een waterverzachter van Aqua Claro in huis te nemen. Het redt uw apparaten. Zeker doen ! Prijs/kwaliteit is TOP.
Hele goede ervaring met Aqua-Claro. Duidelijke uitleg bij de eerste kennismaking en heel competitieve prijzen. Goede communicatie tussen eerste kennismaking en plaatsing. Vlotte plaatsing en alles proper afgewerkt. Heel tevreden dus, ook met de geleverde water ontharder die zijn werk uitstekend doet.
Zeer tevreden. Was geen makkelijke plaatsing. Moest namelijk in kast in living. Is perfect en zeer netjes geplaatst. Ook heel vriendelijke jongen want plaatsing was dag ervoor geplant en door stuk dat tekort was ,was hij hier direct de dag erna om 7u om alles in orde te brengen. Ook aan telefoon ben ik steeds zeer vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Een echte aanrader aan iedereen die een waterontharder wil laten plaatsen. Claes christel
Correcte en zeer snelle service. Ook onmiddellijk terug gekomen als bleek dat de voorfilter toch een beetje lekte na het onderhoud. Bellen jaarlijks zelf voor het onderhoud dus dat hoef je ook al niet in je hoofd te houden. Regeneratiezout wordt mooi afgeleverd en je hoeft dus enkel regelmatig na te kijken of je moet bijvullen. Kortom, al jaren een tevreden klant!
Wij hebben een waterontharder van Aqua Claro in 2 van onze woningen en zijn hier zeer tevreden over. Professionele plaatsing en onderhoud, klantvriendelijk, efficiënt, concurrentiële prijzen, wij hebben vertrouwen in deze firma. Een aanrader.
Reeds met 2 verschillende panden klant en zeer tevreden. Voor onze volgende projecten zullen we wellicht ook terug met Aqua Claro werken.
Topbedrijf voor uw installatie van waterverzachters. Zeer vriendelijk en bekwaam personeel. Correcte prijs en service ook na installatie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid