facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aqua Bilzen

Aqua Bilzen

Info

Aquariumwinkel

Geschiedenis

Aquariumwinkel opgestart in 1994, naar een jarenlange ervaring in deze branche, jaar na jaar hebben we de winkel opgebouwd tot één van de meest toonaangevende winkels van de streek.

Na al deze jaren zijn wij nog steeds een "no-nonsens" winkel. U wordt bij ons op een degelijke manier geholpen met eerlijk advies en een merkelijk minder "hypercommerciele" aanpak dan bij veel van onze collega's.

Wij bieden u:
* Topkwaliteit vissen (méér dan 500 soorten) door een strenge selectie van leveranciers, indien nodig verblijf in quarantaine, excellente verzorging en strenge controle..
* Méér dan 80 soorten aquariumplanten. Geen onhoudbare kamerplanten!
* Ruime keuze aquaria, Aquatlantis, Cayman, Akvastabil, ... ook maatwerk.

* Uitgebreid assortiment toebehoren van Tropical, eheim,HS, aquarium systems,...

* Vijvervissen, degelijke vijverpompen voor weinig geld,filtersystemen, vijvervoeders...

* Ruime zee-afdeling met vissen en lagere dieren, alle toebehoren...

!!! Ons motto, kwaliteit en service aan eerlijke prijzen !!!



"Op zoek naar een aquariumwinkel met een ruim aanbod en kennis van zaken? Dan bent u bij ons op de goede plek! Met ondertussen ruim 30 jaar ervaring, +30.000 liter aan aquaria en duizenden artikels kunnen we u zeker verder helpen, en dit zowel in onze webshop als in onze fysieke winkel!"
Adres: Maastrichterstraat 209, 3740 Bilzen
Telefoonnummer: 089503140
Stad: Bilzen
Route: Maastrichterstraat 209
Postcode: 3740



op zoek naar gerelateerd: Grootste aquarium winkel België, Zeeaquarium winkel België, Aquariumwinkel, Aquarium winkel sint truiden, Aquarium winkel Geel, Aquarium winkel Sint-Niklaas, Aquarium winkel Diest, Aquariumwinkel open op zondag
Recensies
Als je binnen komt is het erg vochtig. Er staan wel ventilatoren maar de lucht pakt op je adem. In andere aquaria-winkels merk je daar veel minder van. Er lagen redelijk wat dode vissen in de bakken. Dat vermijd je natuurlijk niet maar het viel echt op. De bakken waren ook niet echt schoon. Ik heb er dan ook geen vissen gekocht. Wel hebben ze echt alles volgens mij.
Op een winterse zaterdag met een goede vriend langs geweest, niet de eerste keer. Geweldige winkel: perfecte service en een leuke babbel; vissen zagen er heel goed uit; hier en daar wat zeldzamere soorten; een heel groot aantal van los verkochte onderdeeltjes; zeer uitgebreide en zeer goed verzorgd plantenassortiment en dit alles voor zéér realistische prijzen. Echte aanrader.
Zeer ordelijke zaak met ruime keuze voor de hobbyisten hier vind je wel wat je nodig hebt zeer vriendelijke mensen die de ervaring zeker niet ontbreken
Top zaak met de juiste ervaring en kennis zodat ieder aquarium vraagstuk op de juiste en naar tevredenheid beantwoord kan worden...kom hier al jaren, en nog jaren als het van ons afhangt!
Vanmiddag even snel wat filtermateriaal en visjes gaan halen, zeer onvriendelijk en kortaf. Jammer!
Heel blij met de mooie visjes en de super goede en vriendelijke service ,zeker een bezoek waardig
Geeft correcte en eerlijke informatie over welke vissen je in je aquarium mag plaatsen. Ook een goede informatie over een correcte onderhoud en voeding voor de vissen. Een eerlijke en betrouwbare zaak.
Vriendelijk, behulpzaam en veel keuze vissen.
Je krijgt er goede info door mensen met kennis.
We zijn bij Kurt terecht gekomen na verschillende andere aquarium winkels bezocht te hebben, deze man staat je echt met raad en daad bij, wij zijn zeker tevreden en gaan zeker zeker zijn winkel blijven bezoeken ook al is het voor ons een uurtje rijden
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Aqua Bilzen met het openbaar vervoer


Waltwilder, Sint-Remigiusstraat 170 meter
20a
Waltwilder Basisschool 190 meter
702
706
Waltwilder, Sint-Remigiusstraat 190 meter
20a
Waltwilder, Maastrichterstraat 200 meter
20a
Waltwilder Maastrichterstraat 200 meter
702
706

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid