facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Appoint

Appoint

Info

Appoint behandelt de oorzaak van telefoonstress en uw bijbehorende planning met een uitgebreid softwarepakket: de online agenda.

Geschiedenis

Professioneel afsprakenbeheer
vereenvoudigt je dagelijkse
planning en verlaagt
de werkdruk!



"Online afspraken software Online agenda software Met Appoint boeken klanten een online afspraak wanneer het hen én jou het beste uitkomt.Werk jij op afspraak, maar wil je geen kostbare tijd meer verliezen met het beheren, opvolgen en plannen van je agenda? Met de Appoint online agenda ontzorgen we je volledig en kan jij je focussen op wat écht belangrijk is: jouw business!Het doel van Appoint is steeds om aan elke klant een flexibel en uitgebreid systeem voor te stellen waarbij de klant de formule kiest die het best bij zijn zaak, organisatie of instelling past. Door de meest innoverende trends op de voet te volgen, blijft Appoint de vinger aan de pols houden om de meest recente technologieën toe te passen."
Adres: Weg Naar Zwartberg 18 b2, 3660 Opglabbeek
Telefoonnummer: +32 89 39 08 39
Stad: Opglabbeek
Route: Weg Naar Zwartberg 18 b2
Postcode: 3660



op zoek naar gerelateerd: Agenda appoint login, To appoint, Online afsprakensysteem, Online afspraken dokter, ACV appoint, Appointlet, Medische afspraken
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
AT Computers AT Computers 2 km Alles wat te maken heeft met uw computer of randapparatuur! Van onderhoud tot het sam...
Recensies
De agendasystemen van Appoint helpen me om samen met potentiële partners tot een ideaal moment te komen voor een virtuele vergadering. Bovendien is de support top en staan ze bij Appoint zelf ook open voor suggesties, om de oplossing nog te verbeteren.
Super gebruiksvriendelijk en ziet er goed uit! De klanten boeken zonder problemen hun eigen afspraak op een moment dat voor hun het beste uitkomt. Heel tevreden van de agenda, ook leuk dat je je agenda kan bekijken via de app.
Zeer tevreden!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid