facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Applewise

Applewise

Info

APPLEWISE maakt je wegwijs in Apple, helpt je met de instellingen van hard- en software en geeft opleiding en training op maat, aan huis of op kantoor.

Geschiedenis

APPLEWISE …..

- helpt je met de configuratie (instellingen) van je apparaten (hardware) zodat ze naadloos met elkaar communiceren en je gebruiksgemak verhoogt.
- maakt je wegwijs in de mogelijkheden (software) van elk toestel zodat je meer haalt uit je iMac, iPhone, iPad of Apple Watch.
- helpt je met de beveiliging van je waardevolle informatie (foto’s, filmpjes, agenda, contacten, …) zodat deze niet verloren gaat bij diefstal of defect van je toestel.
- komt naar je kantoor, aan huis op een andere locatie naar wens.
- biedt een persoonlijke service op maat.



"Wij configureren hard- en software van je iMac, iPad of iPhone op kantoor of aan huis en geven persoonlijke opleiding zodat je meer haalt uit je iMac, iPhone, iPad of Apple Watch. Als je iMac traag is geworden geven we hem een upgrade zodat hij sneller is dan hij ooit is geweest."
Adres: Aardbruggenstraat 69, 3570 Alken (België)
Telefoonnummer: 0485334411
Stad: Alken
Route: Aardbruggenstraat 69
Postcode: 3570


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 19:00
Dinsdag: 09:00 - 19:00
Woensdag: 09:00 - 19:00
Donderdag: 09:00 - 19:00
Vrijdag: 09:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Smeets Alken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid