facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Apotheek Willems

Apotheek Willems

Info

Apotheek Willems is een apotheek gelegen te Massenhoven. U kan ons ook bereiken op onze website www.apotheekwillems.com om uw geneesmiddelen te reserveren!

Geschiedenis

Bij Apotheek Willems staat de patiënt in de eerste plaats centraal. Het apothekersteam staat klaar voor zowel persoonlijke vragen, als vragen aangaande cosmetica, babyvoeding, sportvoeding, dieetvoeding, wondverzorging en nog veel meer. Aarzel niet om ons te contacteren met al uw vragen.

Adres: Liersebaan 183, 2240 Massenhoven, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 03/4845440
Stad: Massenhoven
Route: Liersebaan 183
Postcode: 2240


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Apotheek Ranst verheyen openingsuren, Apotheek Zandhoven, Apotheek Verheijen Pulderbos, Apotheek Verheijen Ranst, Apotheek Zandhoven openingsuren, Apotheek van wacht Zandhoven, Apotheek van wacht Ranst, Apotheek automaat Ranst
Recensies
Snel en vriendelijk geholpen. Recept werd heel snel gepakt met goede duidelijke uitleg. Ondanks dat het ging om best heftige trombose spuitjes was het contact fijn, snel en adequaat. Dank voor de fijne hulp!
Supper lieve mensen je voelt je welkom en ja een dikke duimxx
De beste apotheek! Ruime winkel en steeds deskundige hulp!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid