facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Apotheek Vanmeer

Apotheek Vanmeer

Info

Apotheek Vanmeer geeft persoonlijk advies betreffende uw geneesmidelen, verzorging en cosmetica.

Adres:
Telefoonnummer: 089519100
Stad: Bilzen


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Apotheek van wacht Bilzen, Apotheek Bilzen, Viata online apotheek betrouwbaar, Apotheek Struyven Geel Openingsuren, Apotheek chat, Online apotheek beringen, Online apotheek Geel, Online apotheek gratis levering
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Viata - online apotheek Viata - online apotheek 0 meter Viata.be - online apotheek - wil het klassieke apotheekbezoek overtreffen door de pat...
Apotheek Kleine Spouwen Apotheek Kleine Spouwen 8 km Goede en vriendelijke bediening
Recensies
Besteld gisteren na 18 uur en vandaag aangekomen rond de middag. Erg snel en goede service. Mijn alfanumerieke huisnummer konnik niet ingeven en heb daarom een notitie achtergelaten. Zonder dat ik erom gevraagd heb, werd ik gecontacteerd daarover. Puik werk en heel goede prijzen. Veel beter dan de concurrenten. Top werk! Aanrader!
Al meer dan 6 jaar tevreden online-klant en nu voor het eerst een levering in etappes wegens een beschadiging van het pakket bij de koerierdienst. Vlug en vriendelijk geholpen via de chat en alles uiteindelijk correct ontvangen !
Ik en mijn moeder zijn zeker +- 3 jaar zeer goede klant geweest bij viata online apotheek. Wij hebben altijd een soortgelijke bestelling geplaatst. Tot vandaag kreeg ik altijd nog gratis verzending of een kortingscode om op het soortgelijke bestelbedrag te komen. Ineens ging dit niet meer, omdat ze geen uitzonderingen meer konden maken. Beetje raar als dit jaren zo is gegaan. Ik snap wel wat ze zeggen, maar geef er dan niet eerst jaren aan toe. Verder wel een prima webwinkel met een redelijk goede service. Zorg er alleen wel voor dat je geen vaste klant wordt, maar het aantal bestellingen binnen de perken houdt.
Uiterst tevreden Snelle levering, netjes verpakt zelfs een persoonlijk kaartje en gratis proefmonster waren bijgevoegd Mijn mail aan de klantenservice werd binnen een uur beantwoord, door een zeer vriendelijke medewerkster. Ik zou hier zeker weer bestellen.
We hebben nu een aantal keren bij Viata besteld en geleverd gekregen. Is een bijzonder goede Online apotheek. Er is een groot assortiment en de meeste prijzen zijn zeer competitief. Levering is bijzonder snel, meestal de volgende dag binnen. Communicatie over voortgang van de bestelling is buitengewoon goed, kunnen heel wat webshops een voorbeeld aan nemen. Zeer aanbevolen!!
Heb een beetje moeten zoeken voor een review voor Viata apotheek. Maar gevonden weliswaar.be, maar er is ook een.nl. Zoek nog wel door. We wilden toch een review schrijven want het assortiment van Viata is enorm, wat in NL niet meer te krijgen is, hebben ze bij Viata soms nog wel, is al een pluspuntje. Verder is heel veel goedkoper dan bij ons, zelfs dan bij alle voordeeldrogisten, scheelt echt Euro's per verpakking. En tot op heden altijd uitgekomen, voor 19 uur besteld, de volgende dag geleverd. Alles netjes verpakt en netjes bezorgd. De mensen lijken ons ook vriendelijk en behulpzaam en sturen e-mails of alles goed gaat, mails om kennis te maken, allemaal prima bevallen.
Toplevering! Had een medicijn besteld dat koel bewaard moest worden. Mijn bestelling was goed geïsoleerd ingepakt met een koelelement. Er zat ook een handgeschreven kaartje bij omdat het mijn eerste bestelling was :
Dank jullie wel voor de goede zorgen en snelle zending. Ik ben er Heel erg blij mee.
Had met spoed oogdruppels nodig die in Nederland niet meer leverbaar waren. Terwijl deze na aantal anderen eindelijk aansloeg. Gelukkig via viata ze alsnog binnen 24 uur in huis super service!
Vaak goedkoper [ben toch een Nederlander he ] dan dezelfde producten in Nederland. Goede service, snelle levering en mooie acties.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid