facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Apotheek Van Wynsberghe

Apotheek Van Wynsberghe

Info

Apotheek Van Wynsberghe is de vertrouwde plek voor advies en begeleiding bij het gebruik van medicatie en gezondheidsproducten.

Met klantvriendelijkheid

Geschiedenis

Apotheek Van Wynsberghe is de vertrouwde plek voor advies en begeleiding bij het gebruik van medicatie en gezondheidsproducten.

Met klantvriendelijkheid



"Apotheek Van Wynsberghe in Desselgem is een klantgerichte apotheek. Onze deskundige apothekers met hun jarenlange expertise kunnen u deskundig gezondheidsadvies en ondersteuning bieden."
Adres: Liebaardstraat 130, 8792 Desselgem, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 3256712266
Stad: Desselgem
Route: Liebaardstraat 130
Postcode: 8792


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Apotheek van wacht Desselgem, Apotheek Vandenbulcke, Apotheek Beveren-Leie, Apotheek Waregem, Apotheek Dessel, Apotheek Harelbeke
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Apotheek Vandenbulcke Desselgem Apotheek Vandenbulcke Desselgem 459 meter Altijd vriendelijk, persoonlijk en professionele begeleiding.
Recensies
Zeer vriendelijke bediening. Doe zo verder.
Apotheek van wacht, uiterst vlotte bediening.
Zeer vriendelijke mensen
Zeer vriendelijk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid