facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Apotheek Van den Abeele - Waerniers

Apotheek Van den Abeele - Waerniers

Info

Apotheek Van den Abeele - Waerniers in het dorpscentrum van Adegem

Geschiedenis

De eerste apotheek van Adegem werd door apotheker Achiel Van den Bunder jarenlang opengehouden tot hij in 1996 besliste om een opvolger te kiezen. Wij mochten ons de gelukkigen noemen om deze apotheek te kunnen overnemen.

Op 20 januari 1997 werd de apotheek dan opnieuw opengesteld, na de noodzakelijke verbouwingen. Maar reeds na korte tijd was ons apotheekje echt te klein geworden en waren wij genoodzaakt om een andere locatie te zoeken.

Het geluk lachte ons opnieuw toe in 2000. Er kwam een groot pand te koop waarin gemakkelijk een ruime apotheek en een mooi huis kon gecreëerd worden. Nadat hier ook de nodige verbouwingswerken voltooid waren, kon in 2001 de apotheek in zijn huidige gedaante geopend worden.

Dit huis in Adegem is ondertussen onze echte 'thuis' geworden en onze apotheek heeft hier ook zijn plaatsje verdiend.



"Apotheek Van den Abeele - Waerniers in Adegem is een klantgerichte apotheek. Onze deskundige apothekers met hun jarenlange expertise kunnen u deskundig gezondheidsadvies en ondersteuning bieden."
Adres: Adegem-Dorp 22-24, 9991 Adegem, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 050719909
Stad: Adegem
Route: Adegem-Dorp 22-24
Postcode: 9991


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Apotheek Maldegem, Apotheek van wacht Maldegem, Apotheek Eeklo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
't Schrijverke 't Schrijverke 348 meter Onze wekelijkse plek voor brood en gebak, weekblad het Vrij Maldegem, lotto en meer !...
Aquatropic Maldegem Aquatropic Maldegem 748 meter Zeer vriendelijk en behulpzaam. Ga zeker en vast nog weer Top !
Vleeshalle Van Landschoot Vleeshalle Van Landschoot 810 meter Vriendelijk geen lange wachttijden en vooral vers vlees voor een goede prijs.
Frituur Raf Frituur Raf 1 km Super lekker gegeten, was al jaren geleden dat ik Geert nog eens gezien had, super go...
Eco Friendly cvba Eco Friendly cvba 2 km Een kachelhandelaar met jaren ervaring! Goede service en eerlijk in zaken doen,een aa...
Fox on Socks Fox on Socks 2 km Op zoek naar een origineel geschenkje? Bij Fox on Socks vind je handgemaakte knuffels...
Baked Like Home Baked Like Home 3 km Nothing says home like the smell of baking! Lekkers op bestelling, helemaal naar jouw...
Jomarco bvba Jomarco bvba 5 km Kwalitatieve zwembaden en goede service na verkoop!
Recensies
Altijd vriendelijk en bereid om te helpen. Ze maken ook gebruik van een handige smartphone-applicatie waarmee je bestellingen kan plaatsen. Bovendien krijg je dan een melding wanneer je bestelling beschikbaar is. Zo minimaliseer je het aantal bezoeken van twee naar één, wat in tijden van covid zeker een plus is.
Zeer klantvriendelijk, ruim aanbod en je wordt er heel goed ingelicht
Klantvriendelijk, accuraat, no nonsense, bedankt en houden zo!
Goede service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid