facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Apotheek Thiels

Apotheek Thiels

Info

Gezondheid/Medisch/Geneesmiddelen

www.apotheekthiels.be



"Bij Apotheek Panorama Thiels in Geel begeleiden we sinds 1964 iedereen met de grootste zorg. Persoonlijke advies, betrouwbaarheid en discretie staan bij ons centraal. De focus ligt niet enkel op terug gezond worden, maar ook op gezond blijven!Je kan bij ons terecht voor volgende diensten:- Begeleiding als huisapotheker- Opstelling en opvolging medicatieschema- Samenstelling reisapotheek- Samenstelling huisapotheek- Advies over productenOnze Apotheek is een Zorgpunt en Orthoshop. U kan bij ons terecht voor kwaliteitsvol thuiszorgmateriaal en mobiliteitshulpmiddelen in verkoop en verhuur en bandages op maat gemaakt.Kortom Apotheek Panorama Thiels in Geel is de gezondheidspartner bij uitstek!"
Adres: Elsum 58, 2440 Geel
Telefoonnummer: 014/588575
Stad: Geel
Route: Elsum 58
Postcode: 2440


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Antigeentest apotheek Geel, Apotheek Geel van wacht, Apotheek Geel Centrum, Apotheek Struyven Geel, Apotheek Bakelants, Apotheek Antwerpseweg Geel openingsuren, Apotheek Olen, Apotheker van wacht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Prikkel De Prikkel 1 km De psychologen zijn er erg vriendelijk. Ik heb er mijn hart kunnen luchten.
Mobilab Mobilab 1 km Ik had een nieuw scherm nodig voor de iphone 6s van mijn dochter. Na drie winkels te ...
Recensies
Snelle en vriendelijke bediening. Heel behulpzaam
Het Thiels team staat altijd klaar met raad en daad voor hun klanten. Ze nemen de nodige tijd die er nodig is om goede uitleg, service etc te verlenen, waardoor het een vriendelijke top service wordt. Niets is voor jullie teveel. Jullie zullen altijd zoeken naar een oplossing op al de vragen die gesteld worden. Jullie staan altijd klaar voor jullie klanten en dit met een lach en een luisterend oor. Het is een zaligheid om tot bij jullie te komen en bij jullie terecht te kunnen. Jullie zijn een super top team.
Dit is een zeer jong en professioneel-team. Ze weten over wat ze spreken ,en allen hebben een goede en degelijke opleiding gekregen. Ge wordt er altijd heel vriendelijk ontvangen, ze maken tijd voor elke patiënt en er kan ook al eens gelachen worden. En toch bent u zeer snel geholpen.
Voor de eerste keer hier geweest als kotstudent, terwijl ik totaal onbekend was in Geel. Inmiddels ben ik al meer dan 15 jaar vaste klant. Professioneel, behulpzaam en vriendelijk team. Verzorgde en mooie zaak met een zeer uitgebreid gamma.
Al jaren mijn vaste apotheek, zeer persoonlijke aanpak waarbij klanten gekend zijn dit draagt bij tot uitstekende dienstverlening ,, een super team mensen met uitstekende kennis van hun job en altijd even vriendelijk , ik ga meestal eerst bij hen langs voor ik naar de dokter ga, meestal weten zij mij al verder te helpen.
Altijd gemoedelijk, altijd heel warm ontvangen . Ben zeer tevreden over alle collega's :- Goeie uitleg, altijd vriendelijk woord ! Bedankt aan allen daar ! Groetjes Sylvia De SToop
Altijd behulpzaam & super vriendelijk!
Ik word altijd vriendelijk geholpen. Deze apotheek heeft ook vele service en heeft een heel ruim aanbod. Ik heb nog nooit een bestelling moeten doen omdat ze het product niet voorradig hadden. Mijn zoontje komt graag naar de apotheek, dit omwille van de lekstokken. Zalig. Ann
Hoe klein of groot je zorg is, ze staan daar altijd klaar met een luisterend oor en goed advies. En je krijgt er nog een glimlach bij.
TOP-service en altijd behulpzaam! Daarnaast word je telkens ontvangen en geholpen met een glimlach! Je gaat binnen met een vraag en gaat buiten met het antwoord! In 1 woord is apotheker Thiels en zijn medewerkers: TOP!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid