facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Apotheek Sollie

Apotheek Sollie

Info

Via medisch advies en ons uitzonderlijk groot gamma aan producten, willen wij u zo optimaal mogelijk verder helpen. Wij staan voor u klaar !

Adres: Handelslei 212, 2980 Zoersel
Telefoonnummer: 03/383.09.17
Stad: Zoersel
Route: Handelslei 212
Postcode: 2980


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Apotheek Sollie antigeentest, Apotheek Zoersel Openingsuren, Apotheek Sollie Antwerpen Openingsuren, Apotheek Sollie Wilrijk, Apotheek van wacht Zoersel, Apotheek Michiels Zoersel, Antigeentest apotheek, Apotheek Sollie coronatest
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eerstelijnszone Voorkempen Eerstelijnszone Voorkempen 228 meter In Vlaanderen werden zo'n 60 eerstelijnszones opgericht, om lokale overheden, zorg- e...
Trend-It Trend-It 576 meter Heel vriendelijk, zeer capabel en goed met kinderen.
Bieliable health Bieliable health 1 km Bieliable health biedt een betrouwbaar concept voor een gezonde levensstijl.
Aurelius Aurelius 2 km Vertaald door Google Ik hou van LPG Origineel I love LPG
WW Studio at Halle Zoersel WW Studio at Halle Zoersel 3 km Op een gezonde manier je beter in je vel voelen.
WZC De Buurt WZC De Buurt 5 km Hier wordt met passie voor mensen gezorgd
Recensies
Goede ruime en proffesionele apotheek. Veel kassas dus gaat goed voorruit. Is ook mogelijk om medicatie via dokter op bestelling te laten maken. Dus zeker handig! Ook zeer vriendelijke mensen die het echt appreciëren om hun job goed te doen.
Heb al is het geluk dat ik bediend wordt door iemand met een schooljuf mentaliteit ik waande mij terug als 12 jarige maar geen rancune voor de rest weten ze evenveel als een docter als je een probleem hebt en info vraagt dus dat is dan wel heel positief ...
Nodige medicatie werd probleemloos thuis geleverd. Super vriendelijke en vlotte service. Toonde ook begrip voor de situatie.
Topservice, paar keer medicatie nodig gehad die ze zelf moesten maken. Hebben ze nog snel gedaan voor sluitingstijd.
Onze pot speciale babyvoeding was 's avonds op de grond gevallen en onbruikbaar. De 24/7 automaat was een geweldige lifesaver!
Heel vriendelijk, goed geholpen. Ook een handig 24/7 verkoopsautomaat voor baby spullen buiten
Goed georganiseerd: klanten nummers, 6 tal apothekers + medewerker voor afhandeling bestellingen. Op vragen om uitleg geneesmiddelen wordt rustig en duidelijk info en prijs gegeven. Op bepaalde artikelen zijn kortingen.
Handig met de automaat buiten de deur. Als je dan iets nodig hebt en de apotheek is dicht, dan kan je gewoon voor de gewone dingen terrecht bij de automaat.
Prachtige winkel Super vriendelijk personeel, echt top!!!
Ruime apotheek waar je veel uitleg krijgt en door zeer vriendelijk personeel geholpen wordt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid