facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Apotheek Robbroeckx

"De apotheek van overmorgen. Een levend laboratorium voor de toekomst van de apotheek, waar technologieën en nieuwe toepassingen worden gebruikt en aangeleerd aan collega's."
Adres: Generaal Lemanstraat 10-12 , Antwerp 2600, BE
Telefoonnummer: 03 230 94 56
Stad: Antwerp
Route: Generaal Lemanstraat 10-12
Postcode: 2600


Recensies
Wat mij erg opviel bij mijn bezoek aan apotheek Broeckx is dat het een hele mooie, nieuwe en frisse apotheek is met een vlotte en vriendelijke bediening met kennis van zaken. Bedankt om ook aan de kinderen te denken: onze kindjes vonden de kinderhoek erg leuk. Doe zo verder!
Doorsnee apotheek met het bijkomend voordeel dat hij de ideale locatie heeft om binnen te springen bvb net voor je naar je bus/tram/trein gaat. Ideaal dus voor pendelaars of shoppers die nog iets van medicatie moeten kopen. Zoals zo vele zaken in het hart van Antwerpen: echter niet ideaal om even met de wagen naartoe te gaan.
Vriendelijk, behulpzaam en kundig personeel.
Goed geholpen, zeer vriendelijk personeel dat mee denkt met je problemen.
Goede apotheek, vriendelijk personeel dat de tijd neemt om je elke keer precies uit te leggen hoe je elke soort pil moet gebruiken, ze zijn snel en meegaand. Probeer je altijd precies te geven wat je nodig hebt en vriendelijk advies als daarom wordt gevraagd
Een apotheek met een grote keuze aan niet alleen medicijnen, maar ook vitaminen, voedingsmengsels voor kinderen en aanverwante producten.
Ik probeerde een goede plek te vinden om de antigeentest van mijn moeder te doen en de jongens daar waren geweldig. Toen ik ze belde, konden ze gewoon zeggen "ja, we doen deze test / of we doen dit niet", maar ze probeerden echt de reden voor de test te begrijpen, en toen zochten ze op internet naar het land van bestemming van mijn moeder. Ik zou kunnen vallen dat ze al het mogelijke doen om me te helpen de beste oplossing te vinden om mijn moeder met de juiste COVID-test naar haar reis te sturen.
Ze voegden automatisch een cent toe aan mijn rekening om het naar boven af ​​te ronden, hoewel ik met een creditcard betaalde geen contant geld! Dit is niet eerlijk!
Het personeel sprak uitstekend Engels. Behulpzaam en vriendelijk. Doet SARS-CoV-2 testen met afspraak voor 28 Euro voor buitenlanders.
Aardig vriendelijk behulpzaam en goed georganiseerd zoals een apotheek hoort te zijn.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Apotheek Robbroeckx.

Antwerp apotheek

openingstijden, locatie, vervoer. Generaal Lemanstraat 10-12 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Apotheek Robbroeckx adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Apotheek Robbroeckx. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Apotheek Robbroeckx delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid