facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Apotheek Ramaekers

Apotheek Ramaekers

Info

Apotheek gelegen te Gellik.



"Wij zijn een Apotheek gericht op zorg voor de patiënt. Met doelgericht advies en medicatiebegeleiding trachten wij onze patiënten zoveel als mogelijk bij te staan. Daarnaast bieden wij een ruim assortiment aan producten aan. Met verschillende leveringen per dag kunnen wij aan de meeste verzoeken op korte termijn een passend gevolg geven."
Adres: Dorpsstraat 136, 3620 Gellik, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: +32 (0)89 71 38 18
Stad: Gellik
Route: Dorpsstraat 136
Postcode: 3620


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Apotheek Lanaken automaat
Recensies
Ze hebben af en toe iets niet, maar de andere dag is het er Ze kunnen natuurlijk niet alles in huis hebben, begrijpelijk
Geven altijd deskundige uitleg en begeleiding bij de verstrekte medicatie. Ook de dienst Farmamed, waarbij je online je medicatieschema mee kan opvolgen dat zij voor je opmaken is handig. Hiermee kan je ook je voorschriften al veilig doorsturen, zodat alles reeds klaar staat. Ook de medische thuiszorg winkel is een meerwaarde!!!
Zeer mooie apotheek, parkeren voor de deur, zeer vriendelijk en bekwame apothekers, echt fijne mensen. Ik voel me hier altijd welkom en goed geholpen.
Mijn vaste apotheek sinds ik verhuisde, ik ben er steeds heel erg goed geholpen , men heeft mij steeds grondig de werking van geneesmiddelen uitgelegd en bij onvoorziene of bijkomende problemen ook steeds een alternatief getracht te vinden indien mogelijk. Ook steeds veel aandacht voor wanneer het geneesmiddel mss niet geschikt was of ik er een intolerantie voor had. Bedankt voor deze fijne samenwerking .
Ontzettende vriendelijke, zeer empathische en bekwame, volleerde apothekeres!!! Geeft altijd hele goede , bruikbare adviezen.
Uitstekend gerunde apotheek. Heel erg deskundig en to the point. Een apotheek zoals het hoort te zijn.
Vriendelijk en altijd erg behulpzaam. Prima apotheek!
Zeer goede service en uitermate vriendelijk
Altijd vriendelijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid