facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Apotheek Piringen

Apotheek Piringen
Adres: Sint-Truidersteenweg 410, 3700 Tongeren
Telefoonnummer: 012/23.74.75
Stad: Tongeren
Route: Sint-Truidersteenweg 410
Postcode: 3700


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Apotheek An Schepens Apotheek An Schepens 3 km Behulpzaam, eerlijk, betrokken, klantvriendelijk, gedegen vakkennis, servicegericht!
Recensies
Matige service. Je bestelt uiterst belangrijke producten die je dringend nodig hebt, en je gelooft de leveringstermijnen die ze aankondigen. Helaas maken ze die niet waar. Voor geneesmiddelen vind ik dit toch redelijk cruciaal... Voor mij nooit meer Farmaline.
levertermijn wordt nooit nagekomen... 5 bestellingen op rij te laat geleverd.
Perfecte afhandeling en snelle levering, ik versta niet de negatieve reviews hier, ik heb al 10 tallen bestellingen gedaan en ik vind het normaal dat het 2 dagen duurt voor het bij u thuis is, dit is nu eenmaal B-post!
Was vroeger heel goed maar nu krijg je standaard een mail dat de leverdatum 'uitzonderlijk' uitgesteld is. Prijzen zijn ok maar als je dringend iets nodig hebt best ergens anders bestellen.
Bestelling geannuleerd nadat ze aangaven geen voorraad ervan te hebben, en geld terug gevraagd maar heb mijn geld nu na 3 weken nog steeds niet terug. DIEVEN
Bestelling geplaatst op 9 januari. Geleverd op 18 januari. Op mails antwoordt de klantendienst niet. Na een paar telefoontjes eindelijk iemand aan de lijn die geen uitsluitsel kon geven over de levertijd. Dan maar deel van de producten gaan halen in een reguliere apotheek.
Besteld en een dag later geleverd. Alles ok.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid