facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Apotheek Panorama Houthalen BVBA

Apotheek Panorama Houthalen BVBA
"Bij Apotheek Panorama in Houthalen begeleiden we iedereen met de grootste zorg. Persoonlijke advies, betrouwbaarheid en discretie staan bij ons centraal. De focus ligt niet enkel op terug gezond worden, maar ook op gezond blijven!Je kan bij ons terecht voor volgende diensten:- Begeleiding als huisapotheker- Opstelling en opvolging medicatieschema- Samenstelling reisapotheek- Samenstelling huisapotheek- Advies over productenKortom Apotheek Panorama in Houthalen is de gezondheidspartner bij uitstek!"
Adres: Mooksteeg 62, B-3530 Houthalen-Helchteren
Telefoonnummer: 011/52 27 55
Stad: Houthalen
Route: Mooksteeg 62
Postcode: B-3530


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Tremelose Apotheek, Apotheek in Baal, Apotheker Geel, Met Apotheken, Coronatest apotheek Geel, Apotheek groepen, Apotheker blog, Webshop apotheek
Recensies
Al jaren heel tevreden van jullie service. Krijgen altijd een heel goede uitleg over het product dat we neemen. Altijd een vriendelijke ontvangst. Wij wonen in Helchteren maar rijden altijd speciaal tot bij jullie aleen al voor de service en vriendelijk van iedereen! Jullie zijn een top team!
PUUR de waarheid!!!!!!! Telkens je er binnen komt staan ze klaar met een glimlach, ze zijn steeds weer behulpzaam, leggen alles heel goed uit, geven tips indien nodig. Het is een team van verschillende mensen maar toch precies 1. Gwn omdat ze zeer goed op elkaar zijn afgestemd.. SUPER team blijf zo door doen. Dank jullie
Vriendelijke en hulpvaardig plus mooie Dames . Ruime parking. Ook voor gehandicapten de ingang is aangepast voor gehandicapten en rolstoelgebruikers .
Geen vraag is teveel voor deze toffe dames ! Altijd staan ze klaar met raad en daad ! Een uitgebreid gamma aan producten en een fijne service maken dat we nog steeds naar deze apotheek gaan ondanks het feit dat we recentelijk verhuisd zijn.
Altijd zeer goede uitleg bij de producten en medicatie die ik koop, altijd even vriendelijk en behulpzaam, indien er een bestelling geplaatst is ook altijd een telefoontje indien de beoogde levering toch op zich liet wachten, stuk voor stuk bekwame mensen !
Altijd super vriendelijk bezorgdzaam en nemen rustig de tijd om naar je te luisteren..... Gewoonweg een topteam en een voorbeeld voor anderen
Uitstekende bediening en een groot assortiment aan producten! Hun behulpzaamheid en vriendelijkheid zijn pluspunten! Ik kom al jaren bij deze apotheek en ben zeer tevreden!!
De dames van apotheek Panorama Houthalen staan steeds met een glimlach klaar om je te helpen. Zeer vakkundig, klantvriendelijk, altijd paraat met raad & daad en met persoonlijke aandacht voor de klant! Mooie apotheek met een uitgebreid assortiment.
Een geweldig team. Steeds paraat om te helpen met hun stralende lach. We hebben het echt getroffen met zo een apotheek in onze buurt!!!
Zeer profesioneel,klantvriendelijk,hulpvaardig en dit kan ik beamen omdat ik er al jaren klant ben.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid