facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Apotheek Moors & More

Apotheek Moors & More

Info

Ons team heet u welkom bij apotheek Moors & More. Met een luisterend oor staan we iedere dag klaar om u het beste advies te geven.



"Ons team heet u welkom bij apotheek Moors & More in Sint-Truiden. Met een luisterend oor staan we iedere dag voor u klaar!"
Adres: Nieuwpoort 20, 3800 Sint-Truiden
Telefoonnummer: 011683426
Stad: Sint-Truiden
Route: Nieuwpoort 20
Postcode: 3800


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Apotheek Jeandarme Apotheek Jeandarme 1 km Ons advies, uw gezondheid!
Recensies
Ben er 's nachts om half 3 aangekomen samen met men zieke zoontje. Zelfs op dat uur heel vriendelijk geholpen. De man nam zijn tijd om de beste oplossing te zoeken siroop, pillen, zakjes poeder, .... en was zeer vriendelijk naar zowel mij als mijn zoontje. Van mij mag dat de maatstaf zijn voor apothekers.
Een apotheek waar ze je kennen bij naam. Altijd vriendelijk. Altijd bereid om al je vragen te beantwoorden, goedkopere alternatieven voor te stellen. Hebben eigen bereidingen die beter en goedkoper zijn dan bekende merken. Ik kan er ook altijd even m'n verhaal kwijt als ik hier behoefte aan heb. Als het kon kregen ze meer als 5 sterren.
Professioneel , vriendelijk, bekwaam en vriendelijk personeel dat de tijd neemt om de klant - patiënt te begeleiden betreffende medicatie.en andere producten.Men maakt heel veel tijd voor de klant. Top apotheek.
Vrindelijke personeel klaar voor hulp.
Een professioneel en enthousiast team. Ze helpen je graag en geven extra raad en info bij elke vraag. Deze apotheek is voor mij een vertrouwenspersoon en niet zomaar een derde partij. Ze doen voor mij echt "More" . Doe zo verder .
Vriendelijke mensen top apotheek
Zeer vriendelijk!
Zeer vriendelijke en behulpzame apothekeres.
Goed bereikbaar
Ik had zondag een sneltest voor covid nodig vanwege mijn vlucht en dat hebben ze heel professioneel gedaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid