facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Apotheek Lembeke

Apotheek Lembeke

Info

In onze apotheek in Lembeke staat klantvriendelijkheid, goede service en professioneel advies centraal. We helpen je persoonlijk en discreet!

Geschiedenis

Welkom bij Apotheek Lembeke. Op deze pagina vind je meer informatie over onze apotheek en blijf je op de hoogte van onze leuke acties, events en nieuwtjes.

Rond 1968 werd de nieuwe en eerste apotheek in Lembeke opgestart door apothekers Godelieve Decordier en Erik De Groote. De apotheek bevond zich in het dorpscentrum van Lembeke, waar het huidige grasplein op de hoek recht tegenover de geklasseerde woning van de familie Stockman ligt. Na enkele jaren werd in 1974 beslist om te verhuizen naar het huidige adres: Aveschoot 15 in Lembeke. Ondertussen is de apotheek ruim 36 jaar gevestigd in de huidige woning.

Onze tweede generatie apothekers Gert De Groote en Siska Croubels en hun team helpen jou graag persoonlijk en discreet bij je dagelijkse gezondheidszorg. Heb je grote of kleine medische of gezondheidsvragen? Je kan elke dag bij ons terecht voor professioneel advies en een luisterend oor. Breng je persoonlijk medicatieschema mee bij je volgend bezoek. We bekijken het grondig en bespreken het samen op het moment dat voor jou past.

Van baby tot senior, voor elke leeftijd vind je bij ons de juiste producten. Je kan uiteraard bij ons terecht voor geneesmiddelen, maar ook voor alle medische en gezondheidsgerelateerde producten. Je vindt in onze apotheek en op onze webshop een zeer uitgebreid apotheekgamma: geneesmiddelen, medische hulpmiddelen, verzorgingsproducten, hygiëne & gezondheid, dermatologie & cosmetica en sportvoeding. Naast je persoonlijke geneesmiddelenspecialist zijn we ook graag je adviseur van een ruim aanbod kwalitatieve verzorgingsproducten: de merken Vichy, Uriage en La roche Posay zijn enkele van onze toppers. We zijn erkend verdeler van Etixx en bieden een uitgebreid gamma 100 % dopingvrije sportvoeding en voedingssupplementen aan. We voeren tijdelijke promoties en maken huisbereidingen.

Wij helpen je graag verder!

Adres: Aveschoot 15, 9971 Lembeke, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 09 377 37 95
Stad: Lembeke
Route: Aveschoot 15
Postcode: 9971


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Apotheek Eeklo, Apotheek van wacht, Apotheek van wacht Eeklo, Apotheek Ertvelde, Farmaline
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Apotheek Almey-De Groote Apotheek Almey-De Groote 829 meter Aangename apotheek, vriendelijke service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid