facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Apotheek Langenaken

Apotheek Langenaken
Adres: Dorpsstraat 51, 3740 Eigenbilzen, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 003289515220
Stad: Eigenbilzen
Route: Dorpsstraat 51
Postcode: 3740


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:15


op zoek naar gerelateerd: Apotheek Houthalen, Apotheek van wacht
Recensies
Ik kom al bij Apotheek Langenaken van kinds af aan. Eerst bij mama Miriam op de Braamstraat, en nu bij Christine op de Dorpsstraat. Christine is altijd erg behulpzaam en staat mij steeds bij met raad en daad. Zij lijkt mijn medisch dossier vaak beter op te volgen dan sommige artsen :D, dus ik kan altijd bij haar terecht voor eerlijk advies. Verder is het een prachtige zaak met heel vriendelijk personeel en een ruim aanbod van vele producten. Een dikke aanrader!!!
Christine is zoveel meer als een apotheek! Met advies voor mezelf en mijn hele gezin op maat! Christine ademt gezondheid in alle aspecten van het woord… gaande van je goed voelen door de juiste gelaatsverzorging, net dat kilootje minder willen of een fixe verkoudheid overleven Ze is altijd eerlijk en soms is het zelfs te gezellig aan de balie ! Heel veel succes!!
Een apotheek waar je terecht kan rond vragen over gezondheid, beauty & verzorging! Ze geven je een eerlijke kijk op de producten en laten je er kennis mee maken! Super team, waar je je meteen op je gemak voelt!
Zeer mooie en overzichtelijke zaak en ben zeer benieuwd naar de opening na de vernieuwing. Zeer vriendelijk personeel en ge wordt supergoed met de nodige en duidelijke uitleg geholpen. Dit is niet een gewoone apotheek maar een plek waar ge u direct goed voelt!!!
Echt een apotheek waar je een super advies krijgt. Ze staan steeds voor je klaar, maken tijd voor je. Je bent er als mens graag gezien en doen er alles aan om je te helpen. Een apotheek met een
Top apotheek ! Echtwaar … Christine neemt alle tijd voor je . Ik haal er altijd mijn cent pur cent en rainpharma producten . Super vriendelijk en geweldige service .
Ik ben hier altijd goed geholpen door Christine en haar team. Ze hebben het beste met hun klanten voor en altijd een vriendelijk onthaal met goede en snelle service.
Al jaar en dag kom ik naar christine en haar team. Ze staan altijd voor je klaar en nemen de tijd om je te helpen en raad te geven! #mijnfavorieteapotheek
Sinds 1,5jaar klant bij deze top apotheek. Het team staat je met een glimlach te woord en geven steeds de nodige uitleg en eventuele adviezen.
Superfijne apotheek, altijd vriendelijk en bereid te helpen. Geven heel eerlijk advies zonder iets op te dringen. Een aanrader voor al je verzorgingsproducten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid