facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Apotheek Huyghe en Verstraete

Apotheek Huyghe en Verstraete

Info

Vraag het aan je apotheker, dan weet je het zeker !!
Heb je een vraag of wil je advies, aarzel dan niet om ons te contacteren of kom gerust langs !!

Geschiedenis

Wij bieden u een zeer uitgebreid assortiment van producten aan. Naast de klassieke geneesmiddelen zijn er ook talrijke niet-voorschriftplichtige produkten verkrijgbaar. We verdelen ze onder in de volgende groepen :

homeopathie en fytotherapie
diergeneeskunde
voedingssuplementen specifiek voor baby's of dieet
Etixx sportvoeding
baby-produkten zoals (fop)spenen, zuigflessen en alle toebehoren
huisgemaakte bereidingen
cosmetica en verzorginsprodukten.

Verder kan u bij ons ook terecht voor bandagisterie, aerosol-therapie, thuiszorgmaterialen en niet te vergeten: kwalitatief hoogstaande magistrale bereidingen.

Bandagisterie
Wij beschikken over een bandagisten-vergunning en leveren dus ook medische materialen voor de verzorging van stoma's en incontinentie-problemen.

Aerosol-therapie
Bepaalde toestellen zoals aerosol-apparaten dienen slechts tijdelijk gebruikt te worden en zijn nogal duur om aan te kopen. Daarom worden deze verhuurd. Ook een rhinoflow (om de neus te spoelen na een operatie) of een toestel om moedermelk af te kolven kunnen gehuurd worden. Voor langdurig gebruik kunnen deze toestellen vanzelfsprekend ook worden aangekocht.

Thuiszorgmaterialen
Zowel kleine als grote hulpstukken voor in de thuiszorg kunnen aangekocht of gehuurd worden. We denken dan bv. aan krukken, rolstoelen, ziekenbedden e.a. Vraag vrijblijvend naar meer info en/of prijzen. We beloven u concurrentiëme prijzen !!

Magistrale bereidingen
We gaan er prat op magistrale bereidingen af te leveren van kwalitatief hoogstaand niveau; zowel qua manier van bereiden als qua hygiëne. Daarom worden onze bereidingen uitsluitend door apothekers vervaardigd, niet door apothekers-assistenten. Verder beschikken we hiervoor over de meest moderne toestellen zoals een Unguator 2100, Exact zalfmolen, Primax mengtoesel, Bamix mixer enz. Omwille van hygiënische redenen werd onze bereidingsruimte volledig uit inox vervaardigd en wordt ons labomateriaal altijd in een vaatwas gereinigd.

Adres: Lauwbergstraat 8, 8930 Lauwe, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 056/401652
Stad: Lauwe
Route: Lauwbergstraat 8
Postcode: 8930


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Apotheek Lauwe Openingsuren, Apotheek lauwberg, Apotheek huyghe Grembergen, Apotheek van wacht Lauwe, Apotheek Wevelgem, Apotheek Rekkem, Apotheek Marke, Apotheek Storme
Recensies
Zeer goede service en vriendelijk mensen
Schitterende vrouw
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid