facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Apotheek Dehing

Apotheek Dehing

Info

[email protected]



"Bij Apotheek Panorama Dehing in Baal begeleiden we iedereen met de grootste zorg. Persoonlijke advies, betrouwbaarheid en discretie staan bij ons centraal. De focus ligt niet enkel op terug gezond worden, maar ook op gezond blijven!Je kan bij ons terecht voor volgende diensten:- Begeleiding als huisapotheker- Opstelling en opvolging medicatieschema- Samenstelling reisapotheek- Samenstelling huisapotheek- Advies over productenKortom Apotheek Panorama Dehing in Baal is de gezondheidspartner bij uitstek!"
Adres: Pastoriestraat 60, 3128 Baal, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 016530042
Stad: Baal
Route: Pastoriestraat 60
Postcode: 3128


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Apotheker, Apotheek Philips, Apotheek Betekom, Apotheek Panorama Lummen Openingsuren, Apotheek Tremelo, Apotheek Begijnendijk, Panorama Apotheek, Apotheek Panorama Kermt
Recensies
Altijd zeer vriendelijk! Per ongeluk eens de verkeerde lagere dosis meegekregen van iets relatief onbelangrijks en de dag erna stonden ze voor mijn deur om het recht te zetten, omdat ze mijn gsm-nummer niet hadden. Top service dus! Edit: Geen excuses nodig hoor! Ik vond het erg vriendelijk en goed opgelost!
Topteam! De afgelopen jaren moest ik wat meer dan gemiddeld naar de apotheek. En deze dames zijn stuk voor stuk zeer vriendelijk, behulpzaam, professioneel, flexibel, betrokken en waren bovendien een extra steun in de afgelopen moeilijke periode.
In deze lichte, luchtige, moderne apotheek wordt je steeds uitermate professioneel geholpen door 1 van de 4 dames die professionaliteit naadloos koppelen aan vriendelijkheid en persoonlijke bejegening; je bent er een "beste klant" niet slechts een "passant".
Erg vriendelijk personeel wat je altijd goede uitleg geeft en de tijd voor je neemt
Vriendelijk personeel. Ze helpen je goed verder. Je kan er voor alles terecht. Ruim aanbod van verzorgingsproducten.
Steeds heel vriendelijk, behulpzaam en professioneel advies! 100% tevreden.
Alle dames die daar werken zijn heel vriendelijk en zoeken naar een oplossing als het mogelijk is.
Beste apotheek van de streek. De dame met blonde krullen doet mij steeds naar buiten gaan met een smile!
Al meer dan 25 jaar topservice met de nodige discretie! TOPTEAM
Heel vriendelijk en behulpzaam personeel .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid