facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Apotheek Decapharma

Apotheek Decapharma

Info

Informatie over Apotheek Ballegeer/Decapharma te Knokke-Heist



"Apotheek Decapharma in Knokke-Heist is een klantgerichte apotheek. Onze deskundige apothekers met hun jarenlange expertise kunnen u deskundig gezondheidsadvies en ondersteuning bieden."
Adres: Graaf d'Ursellaan 49, 8301 Heist (West-Vlaanderen)
Telefoonnummer: 050/511370
Stad: Heist-aan-Zee
Route: Graaf d'Ursellaan 49
Postcode: 8301


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:15


op zoek naar gerelateerd: Apotheek Heist van wacht, Apotheek Heist pannenstraat, Apotheek Knokke, Apotheek Heulebrug, Apotheek van wacht Knokke, Apotheek Heist-op-den-Berg, Apotheek duinbergen, Apotheek Knokke zondag
Recensies
Goede informerende bediening!
Ik moest dringend neusdruppels hebben. Kon niet meer ademen. Ben asma patiënt. Spijtig genoeg was dit de enige apotheek van wacht. Voor neusdruppels die normaal 7euro 15 kosten vroeg hij mij 22euro 15. Overdreven toch!!!!
Heel vriendelijk en behulpzaam. Nuttige tip gekregen ivm genetische medicatie.
Zeer vriendelijke apothekers. Als ze een medicijn niet op stock hebben doen ze zeer veel moeite om het u alsnog te bezorgen. Dank je wel daarvoor!
Vriendelijke bediening
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid