facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Apotheek De Rotonde

Apotheek De Rotonde

Info

Apotheek Strybol uit Donk is verhuisd naar de rotonde aan Paris Londres en heet vanaf nu Apotheek de Rotonde.



"We zijn een hedendaagse apotheek met een groot aanbod en proberen iedere patiënt/klant met een tevreden gevoel naar buiten te laten stappen. Een goed advies is hiervoor onze troef."
Adres: Brugse Steenweg 174, 9990 Maldegem
Telefoonnummer: 050 96 98 00
Stad: Maldegem
Route: Brugse Steenweg 174
Postcode: 9990


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Apotheek Acke Maldegem, Antigeentest apotheek, Apotheker van wacht Eeklo, Apotheek van wacht Maldegem, Apotheek van wacht Brugge, Strybol Pharma bv, Zorgapotheek Maldegem, Apotheek Boelens
Recensies
Deze apotheek is super modern , personeel erg behulpzaam , mensen die weten waar ze mee bezig zijn , mensen voor wie het niet te veel is om je een woordje uitleg te verschaffen en je bij te staan met raad en daad . Dit is een winkel met het hart op de juiste plaats , correct en professioneel personeel ....een aanrader dus !!!!!
Heel vriendelijk en behulpzaam ga daar altijd . Een dikke pluim voor de vriendelijkheid en bediening
Nieuwe apotheek aan de rotonde met de Brugse steenweg. Mooie en moderne inrichting, vriendelijke personeel. Ruime parking en goed bereikbaar.
Zeer goede uitleg over gebruik van uw medicatie. JPH.
Altijd super vriendelijk
Vriendelijk personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid