facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Apotheek America

Apotheek America

Info

Jouw apotheek voor geneesmiddelen, voedingssupplementen, cosmetica, medische hulpmiddelen, ziekenhuisbedden, rolstoelen,... mét advies en mét een glimlach!

Adres: Gendarmerieplein 3, 3400 Landen
Telefoonnummer: 011881180
Stad: Landen
Route: Gendarmerieplein 3
Postcode: 3400


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Apotheek Hendrickx Bart Apotheek Hendrickx Bart 1 km Een super apotheek met allemaal gemotiveerde mensen. Als je van wacht bent en ze bell...
Recensies
Vriendelijk en deskundig onthaal. Enig minpunt gaat naar de sluitingstijd die volgens Google om 19u is op werkdagen van maandag tot vrijdag, maar het is al meermaals gebeurd dat ik om 18u30 of 18u40 voor gesloten deuren stond. Echt frustrerend en helemaal niet handig, zeker niet als je tot laat werkt en daarna een bestelling van een voorschriftje moet komen ophalen.
Klantvriendelijkheid laat ten wensen over in de apotheek. Gisteren een foundation bij hen aangekocht van Cent pur Cent. Ik wou vandaag de foundation gaan omruilen gezien ik de foundation per ongeluk had gekocht, ik had de concealer nodig de tube was ongeopend en we spreken over 1 dag. Ze wouden niet omruilen.
reeds als kind was ik " klant " aan huis bij vader America, die nu sinds verschillende jaren de apothek overgegeven heeft aan zijn dochter Isabele; ben steeds goed beraden eninformeert worden, bovendien hebik altijd correcte uitleg gekregen over de medicatie, zowel voor mezelf alsook voor mijn ouders. Kan enkel een zeer possitieve aanbeveling geven voor deze prachtige en menselijke apotheek !!!
Mijn lievelings apotheek, altijd geweldig geholpen door de beste apothekeressen.
Zeer klantgerichte en professionele hulp.
Steeds vriendelijke bediening
goede en vriendelijke bediening
Super vriendelijk personeel, altijd luisterend en klaar om te helpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid