facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Apmex

Apmex

Info

Apmex International Forwarding is een familiaal bedrijf en wenst zich te profileren als een betrouwbare logistieke partner voor haar klanten.

Geschiedenis

Apmex International Forwarding is een familiaal bedrijf en wenst zich te profileren als een betrouwbare logistieke partner voor haar klanten.

Opgericht in 2002, is Apmex op korte tijd een begrip geworden binnen de expeditiewereld. Het succes van ons bedrijf situeert zich op de volgende sleutelwoorden:

BETROUWBAARHEID – TRANSPARANTIE – CORRECTHEID – STIPTHEID - FLEXIBILITEIT - CONTINUITEIT- KWALITEIT

Daar waar Apmex zich als starter profileerde op de Engelse markt, is ons bedrijf op zeer korte termijn een speler geworden als groupeur op de Europese markt. Professionele know-how, gekoppeld aan een sterke marktkennis geeft onze klanten het gevoel de juiste partner bij Apmex te vinden.

Op een zeer duidelijke en performante manier selecteert Apmex haar samenwerkingsverbanden met haar internationale partners. Zodoende kan op competitieve manier steeds een juiste oplossing worden geboden op de vraag van haar klanten.

Het welzijn van haar klanten en de wil om elke afspraak ten volle na te komen zijn de gestelde doelstellingen. Deze bedrijfsfilosofie zal tevens in de toekomst van kracht blijven.

Adres: Noorwegenstraat 20, 9940 Evergem
Telefoonnummer: +32 9 251 21 55
Stad: Evergem
Route: Noorwegenstraat 20
Postcode: 9940


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Collitax Transport Collitax Transport 318 meter Trekker proper gewassen zoals elke keer.
Nortraffic NV Nortraffic NV 687 meter De betere transporteur voor uw vers en diepvries goederen
HSV Transport & Expeditie HSV Transport & Expeditie 2 km HSV, een vaste waarde in Transport & Expeditie! Nationale distributie in België Inter...
Correct - Services BVBA Correct - Services BVBA 5 km Zeer snelle en correcte service!
Recensies
Vertaald door Google Voor degenen die hier de douane willen doen, kan de parkeerplaats aan de overkant 's nachts worden gebruikt. Origineel Pentru cei ce doresc sa facă vama aici, se poate utiliza peste noapte, parcarea de peste strada.
Vertaald door Google Zeer vriendelijk personeel en snelle levering. Er is parkeergelegenheid voor de deur van het bedrijf. Origineel Очень приветливый персонал и быстрая выгрузка. На против фирмы есть парковка.
Vertaald door Google Ik raad niet aan dat het kantoor open is vanaf 8.00 uur, de verzameling zou om 8.00 uur zijn en ze vallen vanaf 10.00 uur plus bijna 2 uur onder de oprit, ze hebben tijd voor alles! Origineel Nie polecam biuro otwarte od 8:00 zrzutka miała być na 8:00 a zrzucają od godziny 10:00 plus prawie 2h pod rampą mają na wszystko czas !!!
Vertaald door Google Uitladen in 45 minuten. Origineel Rozładunek w 45 min.
Vertaald door Google Verdomd goede jongens topklasse Origineel Damn good fellas top notch
Vertaald door Google Zeer vriendelijke en behulpzame jongens, Professioneel geleid bedrijf Origineel Very friendly and helpful guys, Professionally run company
Vertaald door Google Beste plek in België. Origineel Best place in Belgium.
Vertaald door Google Erg goed! Origineel Foarte bine!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid