facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Apchard

Apchard
"Elk bedrijf, groot of klein, heeft voor een goede werking nood aan een betrouwbare IT-infrastructuur. Voor KMO's en kleine zelfstandigen is het echter niet vanzelfsprekend om in het eigen personeelsbestand een persoon aan te duiden of een voltijdse kracht aan te nemen die het de taak van het opbouwen en onderhouden van uw computerpark op zich neemt.Hiervoor kan u dan dienst doen op onze jarenlange ervaring als netwerkbeheerder. Samen met u bekijken wij de huidige situatie en luisteren wij naar uw wensen om u vervolgens de oplossing aan te bieden die het best bij u past.Ook wanneer u nood hebt aan sporadische ondersteuning kan u onze hulp inroepen."
Adres: Brederodestraat 197 , Antwerpen 2018, BE
Telefoonnummer: 03 289 00 84
Stad: Antwerpen
Route: Brederodestraat 197
Postcode: 2018


Openingstijden

Maandag: 10:00-18:00
Dinsdag: 10:00-18:00
Woensdag: 10:00-18:00
Donderdag: 10:00-18:00
Vrijdag: 10:00-16:00


op zoek naar gerelateerd: apchard betekenis, absjaar antwerpen, apchard dialect, absjaar oorsprong, den apchard, napsjaar, apsjaar betekenis, absjaar betekenis
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Burmex Computers Burmex Computers 854 meter Heel vriendelijk en ervaren personeel dat echt met de klant meedenkt. Ze zoeken mee n...
CTRL-Crew CTRL-Crew 2 km
Recensies
Vanmorgen zeer goed geholpen door een charmante vriendelijke dame. Geen moeite was teveel en een duidelijk en correct advies gekregen.
Vlotte eerlijke en snelle professionele service. Waar voor je geld. Een aanrader voor als je het zelf niet klaar krijgt en meent dat het hopeloos is .
Goede service vriendelijk personeel TOP !
Professionele, vriendelijk en efficiënte dienst! Mario is de best!
Vlotte bediening en steun bij computer probleem.
Uitstekende service!
Vertaald door Google Ik bracht daar mijn laptop en kreeg onmiddellijk hulp. Het probleem was binnen 30 minuten verholpen. Als freelancer, afhankelijk van mijn laptop, was dit levensreddend. De technicus was heel erg vriendelijk, behulpzaam en er was helemaal geen probleem om Engels met hem te spreken. Ik ben erg dankbaar en beveel de plek ten zeerste aan, ook voor het kopen van nieuwe laptops. Origineel I brought there my laptop, and I got immediate help. The problem was fixed in 30 minutes. As freelancer, depending on my laptop, this was life saving. The Technician was very-very friendly, helpful, and there was no problem at all speaking English with him. I'm very grateful, and highly recommend the place also for buying new laptops.
Vertaald door Google Geweldig geweldig.. Ik raad iedereen aan daarheen te gaan.. Origineel Great amazing.. I suggest everyone to go there..
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Apchard met het openbaar vervoer


Antwerpen Zuid perron 5 80 meter
1
10
4
Antwerpen Brederodestraat 80 meter
180
181
182
183
30
Antwerpen Brederodestraat 100 meter
180
181
182
183
30
Antwerpen Zuid perron 4 140 meter
1
10
4
Antwerpen Zuid perron 1 150 meter
298

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid