facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Anyway Doors

Anyway Doors
"ANYWAY doors is een Belgisch merk dat werd opgericht op 1 april 1995 en op vandaag is uitgegroeid tot een referentie in de deurensector; zowel qua vormgeving als techniek.Vanuit het moderne bedrijfsgebouw in Massenhoven, nabij Antwerpen neemt een team van 35 mensen alle activiteiten op zich: van ontwerp en product engineering over maatwerkproductie en kwaliteitscontrole tot marketing en dienst na verkoop.Het uiteindelijke doel is steevast 'een deur die u als geen deur ervaart’'.Wie "DEURdenkt", denkt ANYWAY!ANYWAYdoors maakt moderne binnendeuren op maat en is actief over de ganse Benelux.U kan onze producten rechtstreeks of via lokale ANYWAYdoors partners aankopen inclusief professioneel inmeten en montage."
Adres: Nijverheidsweg 32 , Massenhoven 2240, BE
Telefoonnummer: 03 475 15 15
Stad: Massenhoven
Route: Nijverheidsweg 32
Postcode: 2240



op zoek naar gerelateerd: Glazen deuren met zwarte omlijsting, Glazen binnendeuren Hubo, Anyway Doors review, Glazen deuren Gamma, Glazen deur prijs, Glazen binnendeuren prijs, Glazen deur woonkamer, Goedkope glazen binnendeuren
Recensies
Wij hadden een zeer aangename samenwerking met Anyway Doors. De voorbereiding, opmeting en plaatsing verliepen vlekkeloos. We zijn dolblij met onze steel look binnendeur. De communicatie verliep helder, vriendelijk en snel. Deze firma is een aanrader!
Ondertussen hebben we onze binnendeur reeds 6 maanden en een goed moment voor een recensie. Vanaf begin bij aankomst in de showroom goed ontvangen en deskundig geholpen. Alles verliep vlot van offerte tot goedkeuring. Opmeting enkele weken later en na een goede 10 weken was het zover. Plaatsing ging uitermate vlot en proper afgewerkt. We zijn zeer tevreden van onze Anyway deur, zeer mooie en goede kwaliteit. Service, plaatsing en kwaliteit zijn van zeer hoge graad. Een aanrader voor mensen die kwaliteit in huis willen halen.
Zwarte pivoterende steellookdeur met UGP greep geplaatst tussen hal en living. Eerste info ter plaatse gekregen op afspraak in toonzaal Massenhoven. Zeer correcte en volledige info door vriendelijke dame Annelien. Afspraak voor opmeting en plaatsing correct per mail geregeld. 30 minuten vóór aankomst bij opmeting en plaatsing werd er verwittigd met berichtje. Plaatsing op 5 april werd heel voorzichtig door Bjorn en Joeri uitgevoerd. De deur werd ook opgeblonken door deze vriendelijke heren. Bedankt voor het vlekkeloze verloop!
Super blij met onze 2 binnendeuren van anyway Doors. Vriendelijke ontvangst in de toonzaal, zonder pushen rustig kunnen rondkijken. Er is tijd genomen voor een degelijk offerte. En na bevestiging van de offerte, vlotte opmeting en plaatsing binnen de afgesproken tijd.
Bij ons zijn ze van de week een mooie steellook deur komen plaatsen. Het unieke aan Anyway Doors is deze een mooi geluidsdicht kader heeft en dat er geen boringen in de grond nodig waren. Op 1 uur tijd was alles geplaatst. Ze hebben heel goed aangegeven hoe het proces in zijn werk gaat en communiceren heel duidelijk.
We zijn heel blij met onze anyway glazen deur en raam voor onze bureau. Materiaal is van goede kwaliteit en ziet er strak en modern uit. Over de organisatie waren we in het algemeen ook tevreden, mits enkele dingen die werden opgelost. Heel goed geholpen geweest bij het uittekenen en bestellen van de deur en bij de planning van de plaatsing. Bij de plaatsing zelf was er wel kleine muurbeschadiging en er was na opmeting niet goed gecommuniceerd/voorzien wat er nodig was om het materiaal boven te krijgen en om te kunnen afkitten. Maar het is wel gelukt uiteindelijk.
Vorige week heeft Anyway Doors een BKO pivoterende dubbele deur komen plaatsen. De plaatsers gingen zeer professioneel en efficiënt te werk. Op goed een uur stond de dubbele deur er in en was alles picobello geplaatst en afgewerkt tot in het kleinste detail. De deur heeft een heel mooie uitstraling, ziet er en is degelijk uit en geeft onze woning een extra ster. Ik kan Anyway Doors absoluut aanraden - het proces offerte tot verkoop door Joke Wouters en plaatsing daarna verliep vlekkeloos. Topfirma !!
We wonen nu al een paar maanden in ons nieuwe huis en genieten volop van onze Anyway Doors. Zelfs in de voorbije moeilijke bouwperiode is alles zeer vlot en correct verlopen. Afwerking TOP!! Onze deuren matchen echt met onze designtrappen van Genico, die ook in de toonzaal van Anyway Doors tentoongesteld stonden. Dankzij zeer positieve reviews hebben wij deze "witte merel" leren kennen. Vandaar deze vijf sterren review voor Anyway Doors. Anyway Doors is voor ons een echte aanrader.
We zijn zeer tevreden met onze nieuwe deuren. Heel mooie afwerking, uitstekend materiaal. De plaatsing gebeurde professioneel en het personeel was technisch erg bekwaam. Alles werd netjes achtergelaten. Technisch hoogstandje.
Super tevreden van onze deuren! Van A tot Z was dik in orde! Niets op aan te merken! Joke heeft dit tot in het detail in orde gebracht ook de installateurs. Zeer proper en tot in het detail afgewerkt. Zeker een aanrader! Familie vanhoecke uit nazareth
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid