facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Antwerp International School Alumni

Antwerp International School Alumni

Info

Inspiring successful futures since 1967

Geschiedenis

Antwerp International School (AIS) founded in 1967 is a non-profit international day school in Antwerp, Belgium. The school has over 400 student from 30 nationalities.
AIS was the first school in the world to be accredited four times by CIS. It has also been fully accredited by NEASC for over 20 years.



Adres: Veltwijcklaan 180, 2180 Ekeren
Telefoonnummer: +32 3 543 93 00
Stad: Ekeren
Route: Veltwijcklaan 180
Postcode: 2180


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 16:00
Dinsdag: 08:00 - 16:00
Woensdag: 08:00 - 16:00
Donderdag: 08:00 - 16:00
Vrijdag: 08:00 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Academie Ekeren Academie Ekeren 518 meter Fijne muziekschool. Ontspannen en tegelijk bedrijvige sfeer.
O.-L.-V. van Lourdesinstituut Ekeren O.-L.-V. van Lourdesinstituut Ekeren 674 meter Officiële webpagina O.-L.-V. van Lourdesinstituut
Sintastic gifts Sintastic gifts 746 meter
Oudervereniging Veltwijck Oudervereniging Veltwijck 872 meter De pagina van de oudervereniging van BSGO Veltwijck te Ekeren
Koma-ar Educatief vzw - Drugspreventie Koma-ar Educatief vzw - Drugspreventie 1 km Al meer dan 25 jaar dé expert in de Workshop Drugspreventie voor scholen en verenigin...
Stedelijke Basisschool de Kleurenboom Stedelijke Basisschool de Kleurenboom 2 km Ik vond in mijn brievenbus in mijn flatje op de site Nobele Donk een prachtige teken...
Recensies
AIS Antwerp International School is gewoon geweldig. Ik studeer voor onderwijzeres en kreeg de kans om stage te lopen op deze school. Ik ben daar geen student of leraar, dus zorg ervoor dat ik mijn eerlijke recensie schrijf! Ik heb stage gelopen op de basisschool en het is zo georganiseerd en gedisciplineerd...er is een geweldige relatie tussen de studenten met studenten, studenten met docenten, docenten met studenten en docenten met docenten! Door de IB-benadering te volgen, leren studenten hoe ze de belangrijkste en meest praktische vaardigheden kunnen toepassen in hun dagelijks leven in een onderzoekende en spelende omgeving. De school is echt internationaal en ontvangt studenten van over de hele wereld, waardoor het een geweldige omgeving is voor de studenten om hun interculturele competenties te verbeteren. Het niveau van de studenten is hoog gezien hun leeftijd en ze lijken allemaal gelukkig en tevreden. AIS was als een grote familie voor mij en ik zal ze zeker allemaal gaan missen! Ik zou deze school voor mijn kinderen kiezen als ik een ouder was. Viva!
Deel uitmaken van de AIS-gemeenschap was een geweldige en lonende ervaring voor ons gezin. AIS is een cultureel diverse omgeving die inclusief, warm en gastvrij is. Medewerkers zijn toegewijd aan hun studenten en hun individuele welzijn en behoeften. AIS heeft ons kind een uitstekende academische ervaring geboden in de vorm van het International Baccalaureate IB, evenals extra mogelijkheden voor creatieve groei en expressie via de uitstekende afdeling Muziek, Kunst en Drama. De school beschikt ook over fantastische sportfaciliteiten en medewerkers die hebben bijgedragen aan het koesteren en ontwikkelen van fantastisch sporttalent van studenten. Ga Griffioenen! Ouders hebben ook de mogelijkheid om samen te komen en vrienden te maken met een scala aan sociale activiteiten die worden aangeboden via de door de ouders geleide PTO. We zijn verdrietig dat onze tijd bij AIS nu voorbij is, maar we zijn zo dankbaar dat we deel hebben uitgemaakt van deze zeer speciale gemeenschap.
Ik ben erg onder de indruk van de voorbereiding van de leerkrachten en het personeel en ik heb alleen maar waardering voor de probleemoplossende mentaliteit, de snelle reactie op de behoeften van de schoolgemeenschap en alle aandacht voor de individuele leerling/ouder en voor de groepen. Met betrekking tot alle academische, sport-, beeldende kunst- of logistieke zaken toont de school als vestigingen de grootste toewijding en een zeer hard werk om dingen zo goed mogelijk te laten verlopen en om kinderen en gezinnen goed bezocht en gelukkig te maken.
Mijn familie en ik zijn Britse expats en wonen al bijna 6 jaar in Antwerpen. Onze 3 jongens van 11, 9 en 6 gaan naar AIS en het was een geweldige ervaring dat ze helemaal weg zijn van de school en hun leraren. Als ouder heb ik een zeer positieve ervaring gehad, ik voel me onderdeel van de gemeenschap en vind het leuk om betrokken te zijn bij schoolevenementen. Dit jaar was mijn eerste ervaring als sportouder en het enige wat ik kan zeggen is GO GRIFFINS! het programma is fantastisch, mijn 5e-klasser houdt van de verscheidenheid aan aangeboden sporten en de mogelijkheid om door Europa te reizen. Als je eenmaal deel uitmaakt van AIS, wil je nooit meer terugkijken!
deze school haalt het beste in iedereen naar boven. kinderen ontwikkelen zich als zichzelf en leren sterk en zelfverzekerd te staan. de manier waarop de school omgaat met crisissituaties is opmerkelijk; duidelijk, menselijk, een school met compassie maar ook een school die de aandacht houdt bij het onderwijs dat de kinderen krijgen, ook in moeilijke tijden.
een geweldige omgeving om in op te groeien, om onafhankelijke denkers op te voeden die leren om binnen teams te managen en te leiden. Elk kind groeit in zijn eigen vorm, gevuld met een breed scala aan academici, kunst, sport en activiteiten zoals Model UN, Speech and Debate, Robotics, dienstverlening aan de gemeenschap en nog veel meer!
Mijn jongens zijn super blij dat ze naar school gaan bij AIS! Geweldig personeel en gemeenschap!
Geweldige school ! Blij deel uit te maken van deze gemeenschap voor de laatste 5 jaar! Ga zo door!
Een prachtige en internationale omgeving met een uitstekende academische staat van dienst.
Goede school voor leerlingen die echt willen leren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid