facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Antwerp Expo

Antwerp Expo
Adres: Jan Van Rijswijcklaan 191 , Antwerpen 2020, BE
Telefoonnummer: 03 260 81 20
Stad: Antwerpen
Route: Jan Van Rijswijcklaan 191
Postcode: 2020



op zoek naar gerelateerd: antwerp expo kalender 2018, antwerp expo kalender 2016, antwerp expo geplande evenementen, rommelant antwerp expo, antwerp expo parking, antwerp expo adres, antwerp expo 2018, carat antwerp expo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Kleine Bron De Kleine Bron 2 km "Her-Bron jezelf.Activiteiten over innerlijke groei, esoterie, creativiteit, gez...
Culinaire Wandelingen Culinaire Wandelingen 3 km Het was een geweldige ervaring om zo'n heerlijke maaltijd te hebben op de dakhuisjes ...
Recensies
Ik was hier voor de campershow. Enigszins verouderd gebouw, maar het stoorde niet. De kosten voor entree en parking, totaal 9 euro, zijn laag vergeleken met Nederland.
Teleurgesteld Na lange tijd afwezig, de nodige restricties oa door COVID-19 vol verwachting naar de bouw- & Reno beurs gegaan. Slechts 3 zalen in gebruik. Niks innoverend gezien. Veel firma’s met hetzelfde product. Als ik mij niet vergis heb ik er 6 geteld met waterontharders/waterverzachters. Trent is keuken- en badkamer renovatie, en wat aanvullingen. … Spijtig.
Vaccinatiedorp alles ging zeer vlotjes ! Space Expo echt een aanrader als je van de ruimte houdt! Mijn zoon vond het geweldig !
Een erg grote ruimte met regelmatig interessante evenementen. Zo zijn er soms boekebeurzen en wordt het nog voor veel meer gebruikt. In de periode van Corona ook gebruikt als vaccinatie centrum. Mooi gebouw en goed gelegen in zijn omgeving.
De infrastructuur is wat aan vernieuwing toe, maar een leuke en toegankelijke eventlocatie. Meer parking is door de ligging niet mogelijk, maar is wel heel makkelijk bereikbaar met de tram en bus!
Op deze beurs hadden wij stand. Voor onze begrippen een kleine beurs. Maar erg goed georganiseerd. Bij aankomst op de parkeerplaats stond er al iemand om de parkeerkaart in de kaart lezer te doen. Waarna men direct naast de hal kan parkeren . De beurs was ruim opgezet. Met mooie brede paden. Het geheel was ook bedekt met vloerbedekking. Verder overal vriendelijke medewerkers. Toch heb ik 1 punt van kritiek. Op de grote beurzen in Duitsland wordt geen geld meer gevraagd voor toiletbezoek. Hier nog wel. En ook nog op een indringende manier. Moet men snel mee ophouden
De expo ruimte is ok. De fietsen stalling quasi onbestaande. Er zijn meer parkeerplaatsen dan fietsbeugels. Mobiliteit van 1983 of 2023?
Op 20 december hier gepasseerd om onze boosterprik te krijgen. Alles was perfect georganiseerd. Prikken verliep heel sereen, terwijl er op die dag 21000 prikken zijn gezet. Vrijwilligers hielpen op alle cruciale plaatsen. Binnen 20 minuten stonden we alweer buiten, inclusief de 15 minuten wachttijd. Hulde!!
Prachtige belevenis. Goedkoop lieve gepassioneerde mensen. Prachtige mineralen en fossielen ook de loting om de 2 uur was spannend.
Space The Human Quest, zalige tentoonstelling om zeker te gaan kijken. Echt prachtig!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid