facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Antwerp Emergency Medical Services

Antwerp Emergency Medical Services

Info

Antwerp Emergency Medical Services is een Ambulancedienst gevestigd in Wommelgem. Gespecialiseerd in ziekenvervoer, evenementen en evenementen.

Geschiedenis

Antwerp Emergency Medical Services is een bedrijf dat gestart is in 2015. Wij richten ons voornamelijk op het dringende en niet dringende ziekenvervoer van patiënten. Ook voorzien wij medische hulp op evenementen en repatriëren we mensen uit het buitenland. Wij drukken onze stempel op kwaliteitsvol ziekenvervoer.



"Antwerp Emergency Medical Services is een ambulancedienst gelegen in Wommelgem. Wij richten ons voornamelijk op het dringende en niet dringende ziekenvervoer van zieken en gewonden alsook het verlenen van eerste hulp op evenementen."
Adres: Hoevenstraat 28, 2160 Wommelgem
Telefoonnummer: 03 500 16 16
Stad: Wommelgem
Route: Hoevenstraat 28
Postcode: 2160


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Degezelle Guy Osteopaat Degezelle Guy Osteopaat 2 km Heel goede Osteopaat!
Recensies
Ben hier komen soliciteren heb opleiding gehad en nartuurlijk begonen en zo als ge ziet en volgende fotos myn actieviteit myn colegas heel toffe mesnen zeker wassim francis bjorn ..... enz heb heelmaal geen kenis diplom niks maar toch aant werk echt heel tof neem kennis en we zyn nog altij op zoek naar vrijwiligers
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid