facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Antwerp Bowling

"Bowlen, Karten, escapen, eten, poolen, indoorspeeltuin, je naar hartelust amuseren is ons motto!"
Adres: Kerkstraat 34 , 's Gravenwezel 2970, BE
Telefoonnummer: 03 658 85 97
Stad: 's Gravenwezel
Route: Kerkstraat 34
Postcode: 2970



op zoek naar gerelateerd: antwerp bowling spare ribs, blancefloerlaan 181 c 2050 antwerpen (, bowling stones antwerpen, antwerp bowling groupon, antwerp bowling escape room, bowling antwerpen deurne, disco bowling antwerpen, bowling provincie antwerpen
Recensies
We gingen bowlen. Zonder van te voren duidelijk aangegeven op de website, moesten we extra betalen voor de schoenen. Bovendien was consumptie verplicht; iedereen moest een drankje. Ook waren er 2 van onze drankjes over de datum. Naast deze ongewenste extra kosten was de bowlingbaan ook niet helemaal top. De pins vielen niet goed om doordat ze aan touwtjes zaten en het was soms erg lang wachten totdat je weer kon gooien. Tot slot waren de medewerkers redelijk aardig, maar was de sfeer verder niet perse super gezellig. Het komt er dus op neer dat als je wilt bowlen hier een prima tijd kan hebben, maar op andere plekken vast beter.
Heb zeker een hele leuke avond beleefd! De bowling baan is wel een beetje verouderd en heeft hier en daar wat opknapwerkjes nodig.. De WC's waren ook niet de properste maar dat ligt zeker ook evenveel aan de klanten. ook stonden de schoenen niet gesorteerd op maat wat het echt heel lastig maakte om je schoenmaat te vinden. We dachten dat ons uur al begonnen was daardoor waren we misschien ook wel een beetje te gehaast oeps. We zijn ook wel vergeetkopjes en waren twee keer iets vergeten te bestellen. Toen we zijn gaan bijbestellen waren ze heel vriendelijk. Over het algemeen echt vriendelijk personeel!
Leuke avond met collegas. Enkel bowling kegels met touwtjes en de baan is aan vernieuwing toe. Karting was een leuke ervaring. Enkel het eten was een minpunt hier moet dringend meer aandacht aan besteed worden ! Zeer vriendelijk personeel.
Zeer leuke ervaring gehad . Eerst gebowld dan gekart . De kinderen hebben zich rot geamuseerd . Service is top en mensen zeer vriendelijk . Wij komen nog zeker terug
Top bediening top zaak goed geamuseerd met de Kids grote speeltuin veel te doen binnen echt een aanrader voor mensen met kinderen om er is langs te gaan!!!!! Volkan
Leuke dag gehad met mijn vrienden! Als je aankomt rijden is het even zoeken, misschien tof om een groot bord op te hangen? Verder genoten, heerlijk eten en sfeer. Ik kom er snel nog is!
Jij bent verplicht en drink te kopen als jij wil spelen bowling. Het is niet normal.
Na de slechtste reviews te lezen hield ik mijn hart al vast voor de karting. Maar wauw! Klein maar pittig circuit zowel snel als technisch. En ook de ervaring die de kleinsten kunnen opdoen. De atypische “monaco” bocht is gewoon een meesterwerk. En de juiste bediening van de Boost knop garandeert u de nodige spanningen zoals het KERS systeem uit de F1. Maar ook toch ideaal voor mensen die de ervaring nog leren. Hier kijk ik zeker nog eens uit om een keer te rijden. Het aanbid hier is ook enorm. Goede bowling, Klein mooi aanbod aan de nieuwste Lunapark consoles, Speeltuin voor de kleinste bengeltjes, pooltafel, darts, escape rooms. Ideaal als het familie uitje die we vandaag hebben gehad. En waar ik zeker een bedrijfsuitje mee ga plannen. Een dag adrenaline en plezier verzekerd!
Beste plaats om te bowlen Antwerpen! super vriendelijke mensen, heel lekker eten, heel gezellig en kindvriendelijk, Heel mooi interieur!! Wij zijn vaste klanten en dat zal zo blijven ! Super !
We hebben alles uitgeprobeerd, van de karts tot aan de escaperoom. Erg naar m'n zin gehad. Zou ook zeker de spareribs aanraden na een paar heats op de kartbaan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid