facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Anthé kinderyoga

Anthé kinderyoga

Info

Onze maatschappij is hectisch en veeleisend. Ook aan kinderen worden op jonge leeftijd al hoge eisen gesteld. Als gevolg daarvan zien we dat het emotioneel welbevinden van kinderen in het gedrang komt.

Geschiedenis

Onze maatschappij is hectisch en veeleisend. Ook aan kinderen worden op jonge leeftijd al hoge eisen gesteld. Als gevolg daarvan zien we dat het emotioneel welbevinden van kinderen in het gedrang komt. Kinderen hebben vaak te kampen met een laag zelfbeeld en zijn op momenten van rust onvoldoende in staat om zich goed te kunnen ontspannen.

Anthé gaat met dit gegeven aan de slag en biedt via diverse activiteiten, lessenreeksen en workshops preventief en laagdrempelig begeleiding aan kinderen. Genieten, ervaren van innerlijke rust, ontwikkelen van een positief zelfbeeld en in voeling leren staan met zichzelf staat hierbij centraal. Het aanbod is steeds individueel of in kleine groep zodat ieder kind op zijn eigen unieke manier kan ontwikkelen.

Sommige kinderen hebben meer aandacht en begeleiding nodig dan in een groepsles geboden kan worden. Denk hierbij aan kinderen met hooggevoeligheid, ADHD, psychosomatische klachten enzovoort. Voor deze kinderen is het mogelijk om individuele sessies te volgen. Deze sessies bieden begeleiding op maat.

Aanbod: yoga, creaZEN, musicZEN, sherborne enzovoort

https://www.anthekinderyoga.be/

Adres: hazendansweg 21, 3530 Zonhoven
Telefoonnummer: 0473418896
Stad: Zonhoven
Route: hazendansweg 21
Postcode: 3530


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sunville Country & Living Sunville Country & Living 2 km Super vriendelijk over de hele lijn zoals voorheen! Dank je wel!
Melosport Nv Melosport Nv 2 km Top advies gekregen betreft de aankoop van een nieuwe padelracket. Heb er twee mogen ...
Den Dijk Sportlounge Den Dijk Sportlounge 2 km Proper ruimtes ,goede voorzieningen, toffe sfeer in het café.
Snooker Bonaparte Snooker Bonaparte 2 km Heel leuke zaak, heel vriendelijk en verzorge tafels.
Bike & trail Bike & trail 2 km Mooi verzorgde fietsen en persoonlijke route voorbereiding. Top service!!
The Country Store The Country Store 3 km Laarzen gekocht voor onze zoon, jammer genoeg was er een productiefout. We zijn er me...
Dartsplekje bij Nele Dartsplekje bij Nele 3 km Al beginneling veel uitleg gekregen ivm pijlen ,verschillende uitgeprobeerd en de jui...
Mind-Walk Midden Limburg Mind-Walk Midden Limburg 4 km Mijn dochters gingen deze week op kamp bij Maaike, ze waren heel enthousiast!! Leuke ...
Chirojongens Halveweg Chirojongens Halveweg 4 km Onze chiro telt +/- 50 leden in totaal, een gezellige groep van jongeren van 6 tot 17...
Recensies
De Natuur-Yogakampjes zijn een grote aanrader! Ze hebben aandacht voor het karakter van je kindje en doen dit met heel veel plezier en enthousiasme. Ons dochter is eerder rustig van aard en heeft soms wat tijd nodig om los te komen. Maar je merkt dat ze zich hier goed voelt, ze verteld en gaat super graag. Ik ben heel blij dat ze hier helemaal haarzelf kan en mag zijn! Bedankt voor de goede zorgen.
Top kampje voor echte buiten-kindjes. De begeleiding houdt heel goed rekening met voedingsallergieën! Hele leuke activiteiten die echt met enthousiasme worden ontvangen door de kinderen! Elke dag vertelden ze vol enthousiasme over hun dag... Echt een aanrader!
Lise en Linsey organiseren geweldige yoga-natuurkampjes voor kinderen, gevuld door leuke, verbindende spellen in de natuur, eco-vriendelijk knutselen, rustgevende yoga-momenten. De kinderyoga lessen zijn ook top. Absolute aanrader!
De yoga- natuurkampjes van Anthé zijn een echte aanrader!! De kids zijn in goede handen bij Lise & Linsey en doen echt wel toffe activiteiten.
Super leuke yoga-natuurkampjes. Kleine groepjes, aandacht voor de individuele noden van elk kind en toffe activiteiten. Ons kinderen en wij zijn fan!
Babyyoga met 4 kindjes, in een rustgevende omgeving, met aparte plaats om even te voeden/te verluieren, op tempo van je kindje, met een leuke nababbel met de andere mama’s. Zeker een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid