facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ano CrossFit

Ano CrossFit

Info

Salle affiliée de CrossFit en Belgique.

Geschiedenis

Salle de CrossFit affiliée à CrossFit Inc proposant des séances de CrossFit.

Nous nous formons constamment afin de faire évoluer nos connaissances. Voici déjà les certifications CrossFit qui nous permettent de transmettre notre savoir :

CrossFit Level 1 Trainer
CrossFit Weightlifting
CrossFit Mobility

Adres: Unit C, 11 rue du Quartz, 5580 Rochefort (België)
Stad: Rochefort
Route: Unit C, 11 rue du Quartz
Postcode: 5580



op zoek naar gerelateerd: CrossFit Rochefort Belgique, CrossFit La Rochelle, CrossFit Belfort tarif, Human Blossom CrossFit
Recensies
Super box met een geweldige sfeer! Ideaal om te leren, vooruitgang te boeken en stoom af te blazen! Bedankt aan de coaches voor hun ernst en goed humeur elke dag opnieuw!
Toen ik door het gebied reisde, kreeg ik de gelegenheid om een ​​sessie in deze box te doen. De eigenaren zijn geweldig, super goede sfeer tussen de leden en het is zeer goed uitgerust! Ik zou teruggaan, dat is zeker.
Een buitengewone doos!!! Ik had niet zo'n goede band met sport, maar Mathias en Pierre konden hun passie voor crossfit met mij delen! Het is een waar genoegen om naar de sessies te komen! Delen, plezier en sport!!
Een kamer gehouden met strengheid, delen, genoegens, aanpassing aan elk niveau. Een waar genoegen om er heen te gaan, elke keer iets nieuws, geen ruimte voor verveling, een traktatie!!
Familieboksen, voor alle niveaus, luisterende en attente coaches, een goede sfeer en de rigoureuze playlist uit de jaren 2000 : Iedereen kan vooruitgang boeken volgens zijn doelstellingen
Een geweldige sfeer, goede begeleiding, goede uitrusting, alleen maar positief! Heel erg bedankt en tot snel als ik in de buurt ben!
Geweldig project om een ​​Crossfit-ruimte in mijn stad te hebben geopend, eindelijk!!! Mathias "de coach" is zeer professioneel! De lessen zijn goed begeleid en effectief. De prijzen zijn zeer correct voor een "Crossfit" service. Vertrouw de "zijdeaapje" opmerking niet, deze persoon heeft waarschijnlijk niets beters te doen dan beoordelingen achter te laten over elk bedrijf in Rochefort. Hij nam niet eens deel aan een les in deze kamer... de grap!!! Als je plezier wilt hebben en jezelf wilt overtreffen, ga je gang met je ogen dicht
Schitterende doos, aangenaam vriendelijk zoals we willen! Bedankt voor dit wauw!
Zeer goede box hiervoor om stoom af te blazen om de dag goed af te sluiten met een geweldig gastvrij team dat ons geweldig begeleidt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid