facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Annemie Nijs Fotografie

Info

-- Fotografe gespecialiseerd in newborns, baby's, kinderen, cakesmash, communieshoots een zwangerschapsfotografie.

Geschiedenis

Gespecialiseerd in newbornfotografie, baby- en kinderfotografie, tussen de 6 maanden en +/-8 jaar.
Heeft u interesse? Neem dan vrijblijvend contact met me op voor meer informatie.



"Annemie Nijs Fotografie is gespecialiseerd in newborn-, baby-, communie-, cake smash- zwangerschaps- en kinderfotografie."
Adres: Martenslindestraat 50, 3742 Martenslinde, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 0485/133 994
Stad: Martenslinde
Route: Martenslindestraat 50
Postcode: 3742


Recensies
Super tevreden over onze samenwerking. Wijzelf en ons zoontje waren meteen op ons gemak. Niets was te gek of te veel. Prachtige studio met zeer veel leuke spullen en keuze uit superveel mogelijkheden en achtergronden. En dan het resultaat: Prachtige foto's van onze shoot. Wij zijn enorm tevreden. Helemaal zoals we het wilde. Wij kunnen Annemie alleeb maar aanraden!!!
Ik had een bon gekregen van mijn lieve vriendinnetjes. Eerste keer dat ik een fotoshoot deed met de kindjes . Ik ben heel tevreden over hoe Annemie de kindjes op hun gemak stelde en hoe ze ondanks de chaos mijn dochtertje van 1 jaar kroop de hele tijd weg er toch hele mooie beelden heeft kunnen uithalen . Het resultaat is echt super super mooi . Zeker een aanrader , ik ga zeker nog eens terug
Zoek je een fotografe voor je kleine spruit. Dan ben je bij Annemie zeker aan het juiste adres. Prachtige foto's en ze weet heel goed hoe ze de aandacht kan trekken van de kleinste. Een echte aanrader!
Wij hadden een bon gekregen van de familie en zijn daar kei blij mee geweest! We hebben prachtige newborn fotos gekregen! Zijn zeer blij met het resultaat! We voelde ons ook direct op ons gemak! Topper!
prachtige foto’s van ons kleine meid voor haar eerste verjaardag! Annemie is rustig en geduldig, een aanrader!
Hi Annemie, een dikke merci voor de prachtige foto's van ons klein ventje! Het was een hele leuke en aangename ervaring. Ik geniet nog elke dag van de foto's!
Onze kerstfoto's zijn een schot in de roos! En met 3 kleine kids is dit geen evidentie. Alle drie stonden ze lachend EN naar de camera kijkend op de foto. Ook tijdens de fotoshoot zelf zorgde Annemie voor een leuke sfeer waardoor de kleintjes zich meteen op hun gemak voelden. Top!
Super shoot gehad met Annemie! Ik voelde mij direct op mijn gemak bij haar. De foto's zijn prachtig en zou het zo opnieuw doen.
Zeer toffe en lieve fotograaf! Is geweldig en geduldig met Kinderen. Fotoshoot is zeer vlot verlopen ondanks dat ik een half uur te laat vergist was. En een fijn dat er 2 soorten fotoshoots gecombineerd konden. Echt Top
afgelopen weekend fotoshoot gehad voor het vormsel van onze dochter. zeer mooie foto's, zeer snelle service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid