facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Anneke Janneke

Anneke Janneke
"In onze babyspeciaalzaak vind je speelgoed en schattige kleertjes voor baby's en kleuters. Check al onze producten online op de Anneke Janneke webshop. We hebben producten van verschillende kwalitatieve merken zoals A little Lovely Company, Nobodinoz, Izipizi, enz. Ontdek al onze producten, gaande van robuuste loopfietsen tot schattige bijtringen."
Adres: Driehoekstraat 2, 2180 Ekeren
Telefoonnummer: +3236052052
Stad: Ekeren
Route: Driehoekstraat 2
Postcode: 2180


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Jip en Janneke, Babywinkel Schoten, Dreambaby, Kinderwinkel Schoten, Het Land van Ooit, Geboortelijst Antwerpen, Babywinkel geboortelijst, Babywinkel Lier
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kastaars Kastaars 2 km Ga samen met Kastaars voor "pre-loved" merk kinderkledij en schoenen. Aangevuld met d...
Recensies
Vrienden van mijn broer hadden hun geboortelijst hier gelegd en waren er enthousiast over. We hebben een aantal winkels bezocht, zowel de grote ketens als kleinere winkels en we hadden hier ook het beste gevoel bij. Anja hielp ons op een fijne manier bij het samenstellen van de lijst. Ook de maanden nadien om producten toch niet te memen of nog aan te vullen werden we steeds goed geholpen op een persoonlijke manier. Ook producten die niet in de winkel waren konden gemakkelijk besteld worden en hadden we ook snel. We kregen steeds snel reactie op mails, zelfs toen ze van website veranderden of gingen verhuizen. Zelfs in het weekend en op sluitingsdagen, ze zijn echt elke dag bezig met hun zaak. Op voorhand kon je zelfs al een aantal producten mee naar huis nemen die dan later aangekocht werden. De geboortelijst website was zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. We hebben net onze geboortelijst afgesloten, maar komen zeker nog terug omdat ze heel veel mooie producten hebben.
Zeer mooie babywinkel, wij zijn hier heel goed geholpen en helemaal wegwijs gemaakt in het babyverhaal eerste kindje en zijn nu helemaal klaar en stressloos! Een echte aanrader!
Wij kozen niet voor een grote keten omdat wij veel belang hechten aan het warme, menselijke aspect. We kozen daarom voor een lokale winkel. Tijdens het samenstellen van de geboortelijst werden wij super geholpen. Ook het verkrijgen van de producten voor en na de geboorte gingen heel vlot. Wij vonden het enkel heel jammer dat na de geboorte zelfs niet eens een keertje naar ons baby’tje werd gekeken. Ik kan me zelfs niet herinneren dat we een proficiat kregen. Wij begrijpen natuurlijk dat deze mensen al heeeeel veel baby’s hebben gezien. Maar uiteindelijk is het toch door de baby’s dat zo’n winkel draait. En kersverse ouders zijn toch ooooh zoooo trots. Dat vonden wij dus heel jammer en is onze kijk op de winkel daardoor verandert.
Je kan hier aangenaam online & offline met advies winkelen. Heel klantvriendelijk en met kennis van zaken, ik raad Anneke & Janneke 100% aan.
Gezellige winkel met veel keuze! Je wordt elke keer super vriendelijk onthaald en ook per mail worden vragen snel beantwoordt. Heel blij dat we onze geboortelijst hier hebben gelegd!
Website wordt op mijn tablet als niet veilig aangemerkt. Je moet je registreren, ook als je enkel maar iets van een geboortelijst wil kopen. Een hele tijd geleden iets voor een collega gekocht, maar wachtwoord vergeten. Nieuw wachtwoord aangevraagd. Inloggen lukt, maar iets kopen van de geboortelijst niet, ik wordt telkens geblokkeerd als ik wil inloggen. Frustrerend. Waarom kan je niet gewoon als gast dus zonder account iets kopen van een geboortelijst? Update: er werd rekening gehouden met de opmerking en je kan nu als gast inloggen. Omdat het systeem me nog steeds niet wou toelaten, heb ik telefonisch contact gezocht. Dankzij de vriendelijke hulp is het toch gelukt om voor mijn collega een cadeautje te kopen.
Helaas niet tevreden. Met de Black Friday actie wilde ik bestellen, maar de code deed het niet. Gemaild, wel snel antwoord, maar zonder oplossing. Ik heb zelf maar een oplossing aangedragen, namelijk bestellen en dan erna de korting á 27 euro teruggestort krijgen. Dit was akkoord, ik moest snel zijn anders zou hij uitverkocht zijn. Besteld en de welkomstcode uit de nieuwsbrief van 5 euro ingewisseld, deze werkte wel. Nergens in de actievoorwaarden stond dat de codes niet tegelijk ingewisseld mochten worden. Ik kreeg echter niet zoals afgesproken 27 euro terug, maar 22 euro. Toen ik de verkoopster erop attendeerde, kreeg ik te horen dat ik de welkomstcode had gebruikt en ze deze van de korting had afgehaald! Ik attendeerde haar erop dat nergens vermeld stond dat deze niet mochten worden gecombineerd en dat we vooraf 27 euro hadden afgesproken. Dit werd eigenlijk genegeerd en zelfs mijn vraag daarop wáár de door haar genoemde voorwaarde dan stond, werd niet beantwoord. Spoiler: de voorwaarde staat nergens. Deze verkoopster maakt dus achteraf haar eigen regels en komt afspraken niet na. Ik kon volgens haar het pakket bij aflevering weigeren, alsof ik erop vertrouw dat ik dan het volledige bedrag teruggestort zou krijgen; dan geldt er zeker opeens de regel minus een bepaald bedrag die nergens terug te vinden is. Het pakket kwam ook nog eens na Sinterklaas aan, dus teleurgesteld kind en teleurgestelde klant. Ik ben een loyale klant als je me eerlijk behandelt en steun graag kleine particulieren, maar deze husselaar niet meer!
Wat een feest voor jong en oud, Vragen? Hier word je met raad en daad bijgestaan met wat nodig en nog beter overbodig is voor jonge ouders. Zo heb je steeds de juiste attributen voor elk avontuur met de kindjes. Ook als de kindjes wat ouder worden vind je hier alles van coole eyecatcher voor de kinder kamer tot een leuk niet speeltje.
Mijn beoordeling 0 sterren 2 maanden geleden een zwembroekje besteld en ook direct betaald meerdere malen contact opgenomen maar geen gehoor! Bestel hier niks mensen want je kunt fluiten na je geld!
Mooie winkel met leuke merken! Je wordt er geholpen door vriendelijke verkoopsters. Ook de eigenares is een heel vriendelijke behulpzame dame! Zeker een aanrader om een geboortelijst te leggen of om leuke cadeautjes te kopen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid