facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ann Giezek Strijkinstrumenten

Ann Giezek Strijkinstrumenten

Info

Atelier voor vioolbouw, herstellingen en verhuur.Verkoop van violen, altviolen, celli, strijkstokken, kisten, snaren, accessoires.Boogverharingen.

Geschiedenis

Atelier voor vioolbouw, herstellingen en verhuur.Verkoop van violen, altviolen, celli, strijkstokken, kisten, snaren, accessoires.Boogverharingen.



"Atelier voor vioolbouw-herstelling-onderhoud en verkoop. Boogverharing. Verkoop van snaren, kisten en andere accessoires. Violin making workshop for new making, repairing and sale of instruments. Bow rehairs. Strings, cases and other accessories."
Adres: Rode Beukenlaan 11, 1780 Wemmel
Telefoonnummer: 02 330 11 55
Stad: Wemmel
Route: Rode Beukenlaan 11
Postcode: 1780


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jochri Club Jochri Club 225 meter Manege met mogelijkheid tot het volgen van privé en groepslessen voor elk niveau. Bek...
Ateliers ALWAN Ateliers ALWAN 588 meter Les Ateliers Alwan proposent les astuces de l’apprentissage du dessin aux artistes de...
GC de Zandloper GC de Zandloper 912 meter Toffe namiddag ,senioren feest.
Les attrape-rêves de Mathilde Les attrape-rêves de Mathilde 2 km Création d'attrape-rêves et ateliers créatifs et conviviaux
Maroc-Decor Maroc-Decor 5 km Décoration d'intérieur
Recensies
Zeer professionele, vriendelijke luthier. Toen ik , na meer dan 30 jaren mijn viool terug in hadden nam, bleek ze bijna uit elkaar te vallen. Ik vreesde dat zij niet meer te herstellen was. Ik heb ze dan bij Ann binnen gedaan die ze op ee heel korte tijd weer helemaal heeft hersteld. Mijn viool heeft nog nooit zo mooi geklonken en het is zalig om er na meer dan 30 jaren terug op te spelen. Meer dan aan te bevelen : Prijs/kwaliteit dik in orde.
Altijd een plezier om naar Ann te gaan! Ze neemt haar tijd om samen te zoeken naar de best mogelijke oplossing, uiterst professioneel, precies in haar werk....Boogverharingen zijn ook top gedaan.Kortom, zeer goede luthier om je instrument aan toe te vertrouwen!
Ik vertrouw Ann Giezek met een gerust hart de zorg van mijn cello's toe. Tevens biedt ze cello's aan die qua prijs/kwaliteit top zijn voor mijn studenten. Haar service na verkoop is uitstekend.
Zeer degelijke vioolbouwer. Levert heel goed werk en op tijd klaar. Veel keuze in violen, bogen en andere materialen. Ook geeft ze goede info over instrumenten en materialen. Ook grote keuze voor leerlingen. Altijd vriendelijk ! Zeker aan te raden.
Wat een gedreven en geëngageerde luthier. Ze gaat echt met je op zoek om je het beste instrument te bezorgen volgens je noden, je karakter en je budget. Een echte aanrader voor wie houdt van een persoonlijke aanpak.
Zeer aangename persoon, professioneel en mooi werk verricht. Aanrader!
Toffe vrouw ! Heel lief.
Vriendelijk, professioneel, hulpvaardig
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid