facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Anke Hendrix - praktijk voor bewustwording & persoonlijke groei

Anke Hendrix - praktijk voor bewustwording & persoonlijke groei

Info

Welkom! Mijn praktijk staat voor het vergroten van je persoonlijke groei, uitbouwen van veerkracht en ervaren van innerlijke rust. In balans met jezelf!



"Ik ben Anke Hendrix en in mijn therapie praktijkbegeleid ik personen met angst, paniek, hyperventilatie, piekeren en/of lichamelijke onrust om te groeien naar innerlijke rust en een waardevol leven.Mijn missie is lichtheid brengen in ieders leven. Dat iedereen die de virtuele deur binnenstapt en weer buitenstapt een stukje lichter wordt doorheen het traject. ⁠Dat we samen leren zien en voelen hoe bepaalde dingen ons belemmeren, het leven zwaarder maken. Samen gaan we voor het uitbouwen van een waardevol leven, een leven waarin er nog steeds ruimte is voor piekergedachten, emoties, angst,…, maar ook een leven waarin deze geen controle meer hebben over je en waarin je terug dicht bij jezelf komt.⁠Liefs Anke"
Adres:
Telefoonnummer: +32473394460
Stad: Bocholt


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Counseling Daniella Counseling Daniella 2 km Individuele therapie Gezinstherapie en Partnerrelatietherapie
Berserker Academy Berserker Academy 3 km Twijfel over hypnose en de mogelijke effecten? Doen! Ongelofelijk wat voor verande...
Therapiepraktijk Patricia Voortmans Therapiepraktijk Patricia Voortmans 5 km Pay it forward, kleine stappen, grote dingen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid