facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Anja Rectem

"Ayenni staat voor zelfzorg, zodat jij de beste versie van jezelf kan zijn. Voor jezelf én voor je omgeving.Ayenni biedt verschillende energetische behandelingen en massages aan. Hier geniet je van welverdiende me-time! Kom tot diepe ontspanning en heling voor lichaam en geest. We herstellen op natuurlijke wijze je innerlijke harmonie en helpen je weer positiever in het leven te staan.Ayenni biedt ook mindfulness trainingen aan, zowel in groep als individueel. Door jezelf te oefenen in mindfulness, verhoog je je zelfkennis en ontdek je hoe je gelukkiger en veerkrachtiger kunt zijn. Voor iedereen die meer van het leven wil genieten!"
Adres: Blaubergsesteenweg 168 , Herselt 2230, BE
Telefoonnummer: 014 54 84 19
Stad: Herselt
Route: Blaubergsesteenweg 168
Postcode: 2230


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Deze voormiddag genoten van een heerlijke Rozenkwartsmassage. Deze massage is een échte aanrader om volledig tot rust te komen. Elien zorgt ervoor dat je helemaal als herboren weer naar huis gaat. Mij zie je zeker nog terug!
Dit was mij eerste reiki-ervaring. En wat een openbaring . Elien stelt je gerust, en antwoord op al je vragen. Je voelt de negatieve energie zo wegstromen. Met een leeg hoofd en positief gevoel terug buiten gegaan. Echt een aanrader!
een zalige massage!! Elien is een warme, lieve vrouw met fluwelen handen die ook steeds een luisterend oor heeft en rust uitstraalt. Je komt bij haar helemaal tot rust. Ik ga zeker terug.
Vandaag mijn tweede reiki behandeling ontvangen. Wat een zalige ervaring is dit toch. Helemaal ontspannen en toch vol levensenergie, dat doet reiki met mij. Met veel toewijding, zorg en enthousiasme heeft Elien me weer 'onder handen genomen'. Doe zo verder, Elien, je gaat nog veel mensen kunnen helpen! Ayenni, een echte aanrader!
Mijn eerste kennismaking met Reiki is, mede door Elien, een ware beleving. Een enige ervaring, je voelt een soort zachte maar duidelijke kracht in je opgaan, en tegelijkertijd zo rustgevend. De praktijk is heel gezellig, cosy en zen wat bijdraagt tot een positieve ervaring. Elien doet dit met passie…een echte aanrader!
Bij Ayenni kom je 'zen' buiten. Elien doet je ontspannen en geeft je energie op haar eigen vriendelijke en milde manier. De oorkaarsbehandeling is een aanrader...
Ik ben vandaag langs geweest bij Elien van Ayenni voor een energetisch massage, ik heb genoten van begin tot het einde en ben volledig zen buiten gegaan.! Ik kijk al uit naar mijn volgende afspraak
Zeer fijne kennismaking met Reiki, heel ontspannend, zeker een aanrader voor zij die net als ik heel moeilijk volledig kunnen ontspannen! Elien zorgt dat je je op je gemak voelt, dat je comfortabel kan genieten en na de behandeling beantwoordt ze al je vragen! Voor herhaling vatbaar!
Ik heb enorm genoten van jouw behandeling. Ik voel me 10 kg lichter in mijn hoofd! Dankjewel Liefs, karla
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid