facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Animo Mario

Animo Mario

Info

Wenst u uw feest of evenement iets extra’s te geven met een goochelaar, kinderanimatie, kindergoochelshow, ballonvouwer of kindergrimeur?

Bij ANIMO MARIO bent u aan het juiste adres.

Geschiedenis

Wenst u uw feest of evenement iets extra’s te geven met een goochelaar, kinderanimatie, kindergoochelshow, ballonvouwer of kindergrimeur?

Met de kinderanimatie zorgen we op elk kinderfeest - van communie tot verjaardagsfeest, van Sinterklaasfeest tot familiefeest - voor een extra touch.

Met het close-up goochelen worden de aanwezige tieners en volwassenen getrakteerd op een portie magie.



"Wenst u uw feest of evenement iets extra’s te geven met een goochelaar, kinderanimatie, kindergoochelshow, ballonvouwer XL of kindergrimeur?Bij ANIMO MARIO bent u aan het juiste adres.Met de animatie zorgen we op elk feest - van communie tot verjaardagsfeest, van Sinterklaasfeest tot familiefeest - voor een extra touch.Voor de ballonanimatie is het zo dat wij ons onderscheiden van andere ballonvouwers door deels te werken met grote ballonnen zodat de figuren dan ook zeer sterk opvallen bij uw gasten, er wordt veel meer gemaakt dan enkel de kleine standaardfiguren.Met het close-up goochelen worden de aanwezige tieners en volwassenen getrakteerd op een portie magie."
Adres: 8940, 8940 Wervik
Telefoonnummer: 0486 96 83 27
Stad: Wervik
Route: 8940
Postcode: 8940



op zoek naar gerelateerd: Ballonplooien West-Vlaanderen, Goochelaar West-Vlaanderen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wervik Stoasche Wervik Stoasche 10 meter Gezellige herberg.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid