facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Animmo

Animmo

Info

Wij ontvangen jullie graag op afspraak voor een betere service.

Geschiedenis

ANIMMO staat voor Anders IMMObiliën

Bij ANIMMO VASTGOED beschikken wij over het nodige verkooptalent maar daarenboven stellen wij de know-how van onze vennoten ter beschikking, vennoten met kennis op alle vakgebieden noodzakelijk voor een positieve en succesvolle ervaring bij de VERKOOP/VERHUUR van uw eigendom.

Adres: HAACHTSESTEENWEG 510 BUS 5, 1910 Kampenhout
Telefoonnummer: +32 (0)479 41 35 35
Stad: Kampenhout
Route: HAACHTSESTEENWEG 510 BUS 5
Postcode: 1910


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 12:00
Dinsdag: 10:00 - 12:00
Woensdag: 10:00 - 12:00
Donderdag: 10:00 - 12:00
Vrijdag: 10:00 - 12:00
Zaterdag: 10:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Te koop Kampenhout, Immokantoren Kampenhout, Boerderij te koop Rotselaar, Landmeter Kampenhout, Immoweb, Immo kantoor Opwijk, Immoscoop te koop Kampenhout, Immokantoor Puurs
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Woneninkampenhout Woneninkampenhout 2 km Een nieuw bouwproject op de Haachtsesteenweg in Kampenhout. Zuid gericht, met mooie ...
Mijn renovatieproject Mijn renovatieproject 2 km Maart 2016. De start van een grondig renovatieproject van mijn huisje. Finish ??? Aug...
Treetops Kampenhout Treetops Kampenhout 4 km Klantvriendelijke service. Zeer professioneel. Treetops are top.
Dylan Meneve Dylan Meneve 4 km Slotenmaker Luc is een betrouwbare vakman die zijn stiel uitoefent met veel beroepsee...
Recensies
ZEER TEVREDEN OVER SERVICE, SNELHEID EN DAADKRACHT. Ons appartement was binnen de week verhuurd. Ze hebben zelf de plaatsbeschrijving en opmaak EPC geregeld. Dus ... heb je een pand te huur of te koop? Slechts één adres ANIMMO Kampenhout!!
Vlotte communicatie en zeer vriendelijk met regelmatig een tussentijdse update. Huis kunnen verkopen aan een heel goede prijs dankzij Animmo.
Een ideale partner voor uw aankoop/verkoop van uw woning. Zij staan steeds klaar met raad en daad. Ik zou opnieuw voor hen kiezen. Bedankt voor jullie hulp en advies tijdens de aankoop van mijn nieuwe thuis in Putte !
Aangename samenwerking. Ik had steeds het gevoel deel uit te maken van een team dat alles in het werk stelde om de verkoop tot een goed einde te brengen. Elk stap werd degelijk uitgelegd, perfecte communicatie. Zonder dit team zou ik er niet aan begonnen zijn. Ik zal jullie zeker voordragen aan vrienden en familie. Super bedankt!!
Ik plaats deze review in naam van mijn grootouders: Zeer tevreden over de samenwerking met jullie. Goede gedrevenheid en altijd beschikbaar om hulp te bieden op allerlei persoonlijke en commerciële vlakken. Stiptheid en afspraken, perfect. Sylvain en Joske
Professionele aanpak Correcte afhandeling Reeds 14 jaar Top team
Dankjewel Maurane voor de vriendelijke en professionele aanpak bij de aankoop van onze toekomstige woning.
Ik heb mijn nieuw appartementje vlot kunnen huren via Animmo. Bedankt voor de duidelijke en vooral vriendelijke communicatie! Aanrader!
Onmiddellijk bij de start van onze samenwerking nam Animmo de zaak in handen. Ze gaven tips om de woning verkoopsklaar te maken, maakten mooie foto's van het pand, gaven informatie over de verwachtte verkoopwaarde, en ze organiseerden vlot en flexibel bezoekdagen. Tussen het tekenen van het compromis en het verlijden van de verkoopsakte bleven ze actief aanwezig om alles vlot te laten verlopen. Een aanrader!
Zeer goede en professionele opvolging. Wij konden vanop afstand alles zonder zorgen opvolgen. Daarboven was ze een zonnetje in huis bij elk bezoek. Een echte aanrader voor iedereen die wil verkopen met een gerust hart.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid