facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Animaux - Dierenspeciaalzaak

Animaux - Dierenspeciaalzaak

Info

Gespecialiseerd in natuurvoeding voor hond & kat

Geschiedenis

Alles voor het verzorgen, verwennen en voeden van je huisdier!



"Gespecialiseerd in natuurlijke voeding, snacks en supplementen voor hond en kat. Ook vind u bij ons de betere merken van accessoires, zoals: kussens, manden orthopedisch, fiets- en wandelbuggy's, riempjes en tuigjes, enzovoorts...Gewoonweg het BESTE aanbod voor uw hond of kat."
Adres:
Telefoonnummer: 089/463.159
Stad: Bree


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Dierenwinkel Bocholt, Dierenwinkel Peer, Dierenwinkel Kinrooi, Dierenspeciaalzaak Maasmechelen, Dierenspeciaalzaak Lier, Dierenspeciaalzaak Weert, Dierenspeciaalzaak Lommel, Hondenvoer Bree
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Keepke's alles Keepke's alles 348 meter Onze teckel heeft hier een week gelogeerd. Wij zijn met een gerust hart op vakantie k...
Lucky Cats Lucky Cats 540 meter cats, kittens, kat, poes
Kolibrie Kolibrie 2 km De jonge dame in de visafdeling weet zeker waar ze het over heeft. Goede tips gekrege...
Dierencrematorium Eden Dierencrematorium Eden 2 km Dinsdag 7 februari 2022 hebben we ons lief Floortje na 14 jaar moeten laten inslapen....
Equizen Equizen 3 km Super tevreden. Zodra ik voel dat m'n paard zich weer vast houd door rugklachten, som...
Hondenkapsalon 'T Snoetje Hondenkapsalon 'T Snoetje 4 km Een geweldige vrouw voor hondje en klant
Recensies
Op 16-7 een anti blafband gekocht. We zijn verhuist en 1 van mijn honden blaft tegen de buren. De anti blafband gekocht. Ik heb volgens de gebruiksaanwijzing de blafband gebruikt. Ze werd panisch. Ben 25-7 terug gegaan dat ik de anti blafband terug wil geven en mn geld terug. De verpakking was beschadigd om open de maken, dus werd hij niet terug genomen. Hoe moet je iets proberen?? Er is niet eens naar de band gekeken. Niet uit de verpakking gehaald!! Zeer slechte service, geen alternatief, geen tegoedbon. 64.95 ben ik kwijt. Nooit meer daar heen!
Heel fijne dierenwinkel en veel keuze in vanalles voor de diertjes
Vriendelijke service en een goed aanbod van producten. Producten die online vlot toegankelijk zijn, zijn dan wel erg duur in deze winkel.
Zeer vriendelijk en heel goed geholpen, top.
Wat een winkel ! Super goede en vriendelijke uitleg en ook een mooie winkel. Was al 9 maanden aan het zoeken naar een voeding die me kan helpen bij de erg zachte stoelgang van mijn giga grote pup.... De duurste merken gebruikt en niets werkte...., maar deze CANIS PURUS deed zijn werk, zoals men beloofde, en nagenoeg meteen. Ik zag letterlijk al na een dag een verschil. Nu al een volle zak later zeer tevreden en hij vindt het heeeerlijk ! Een grote pluim en een dikke merci !
Super vriendelijke mensen die altijd klaar staan om je de volledige en nodige uitleg te geven als je vragen hebt.
Zeer onvriendelijk! Werden de deur gewezen omdat we een bandje wilde ruilen. 9 euro was toch geen geld werd er gezegd. Hiervoor 200 euro gespendeerd maar het bandje van 9 euro mocht niet geruild. De hond groeide toch nog, we moesten maar niet moeilijk doen. Weten niet eens welke hond wij hebben. Laatste keer geweest. Onbeschoft door en door!
Ontzettend toffe dierenwinkel die net een iets ander aanbod heeft dan klassieke winkels. Qua prijs heb ik het idee dat het net iets duurder is, maar ben wel altijd zeer blij met de variatie in aanbod en de kwaliteit.
Ben heel tevreden buiten gegaan ze hebben mij heel goed advies over de voeding gegeven.Ook zeer vriendelijk.
Leuke winkel waar je zeer goed word geholpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid