facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aniina

Aniina

Info

Aniina is the new brandname for our ethically handcrafted body & skin care luxury. Discover our pure Olive oil soap series & homemade Cold Creams, made fresh on Wednesdays & Saturdays.

Adres: Corduwaniersstraat 11, 9000 Gent
Telefoonnummer: +32(0)494361861
Stad: Ghent
Route: Corduwaniersstraat 11
Postcode: 9000


Recensies
top cold cream van hoogstaande natuurlijke kwaliteit, van de hand van een zeer vriendelijke dame! Speciaal voor mij cold cream gemaakt zonder lavendel! vanwege allergietjes. No more schuurpapiervoeten!
Voor mijn overgevoelige huid, zweer ik bij de fluweelzachte coldcream van ANiiNA; het is zo’n zalige crème die je nét niet opeet. Van deze créme, die met de zuiverste olijfolie wordt gemaakt, volledig bio en vegan, wordt mijn huid blij. Het is ook niet verwonderlijk dat hij cold Gold wordt genoemd. Ook de plantaardige zepen zijn een waar genot, het blijft altijd weer moeilijk kiezen tussen lavendel, citroengras, rozemarijn, munt of geranium.
In het prachtige straatje Corduwaniersstraat in Gent stond een even zo prachtige dame achter een kraampje voor haar huis zeep en zalf te verkopen. Wij raakten aan de praat en geënthousiasmeerd door haar kennis over - en liefde voor de producten die zij verkoopt, hebben wij drie zepen bij haar gekocht. Wat zal mijn gevoelige huid blij worden van deze zepen gemaakt van natuurlijke en pure ingrediënten. En de dame bleek nog meer interessants te vertellen: achter de authentieke gevel van haar pittoreske huis bevindt zich een knus en tot in de puntjes verzorgd bed and breakfast! Wij komen zeker een keer terug naar Gent, al is het alleen maar om te kunnen overnachten in dit B&B. Het was leuk je te ontmoeten Karien en we hopen dat bij ons volgende bezoek je B&B vrij is om te door ons geboekt te kunnen worden.
Zo'n heerlijke plek! Echt vriendelijke eigenaar en producten die ze ons liet proberen, rook en voelde gewoon ongelooflijk. Kom zeker nog een keer langs om iets te kopen!
Mooie producten en vriendelijk advies!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Aniina.

Ghent aromatherapie

openingstijden, locatie, vervoer. Corduwaniersstraat 11 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Aniina adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Aniina. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Aniina delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
aQuara aQuara 2 km Voedingsadvies, Massages, Kruidenadvies, Aromatherapie, Bachbloesems, Natuurlijke Cos...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid