facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AniCura Dierenkliniek De Ark

AniCura Dierenkliniek De Ark
Adres: Probastraat 1, 2235 Hulshout, België
Telefoonnummer: 016 56 70 08
Staat: Vlaams Gewest
District: Antwerpen
Stad: Hulshout
Route: Probastraat
Huisnummer: 1
Postcode: 2235


Openingstijden

maandag: 08:00–19:00
dinsdag: 08:00–19:00
woensdag: 08:00–19:00
donderdag: 08:00–19:00
vrijdag: 08:00–19:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Recensies
Onze Ragdoll kater diende langs te gaan voor een check-up en detartratie van de tanden. We werden zeer professioneel verder geholpen door dierenarts Vicky Verreycken en assistent Cédric Spallier. Top duo!
Professioneel, hart voor het dier, duidelijke uitleg, heel toegankelijk en beschikbaar.nDankjewel Vicky ,dierenarts die de opvolging/behandeling van ons dierbare Basil heeft gedaan.
Wij zijn daar heel goed geholpen, duidelijke uitleg hoe alles moet.
Ik had gebeld voor een gastroscopie waarop er word gezegd beter een eerst een echo te laten doen voor darmen en maag omdat mijn retriever veel kokhalste.nGevolg zien ze gezwelletjes in de lever dus word een operatie aangeraden om te kijken of het kwaadaardig is.nSinds de operatie is hij achteruit gegaan en het kokhalsen waar ik voor ging werd erger.nToen mijn vaste dierenarts terug was zat ze onmiddellijk juist en die dure operatie was niet nodig geweest als er een gastroscopie was geweest zoals ik gevraagd had had ik nog het juiste kunnen doen.nLang verhaal kort maken heb hem uiteindelijk moeten laten inslapen.nJullie zijn commercieel en denken niet aan het dier zelf maar ik ben hem wel kwijt.
Fantastische kliniek en steeds snelle afspraak. Enorme vriendelijke ontvangst van mensen aan de balie en de dierenartsen. Goede zorg en stellen onze hond steeds zeer gerust en krijgen telkens alle info die we nodig hebben.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid