facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Angelopoulos Fine Greek Wine & Food

Angelopoulos Fine Greek Wine & Food

Info

Grossiste en alimentation, vins et spiritueux grecs

Geschiedenis

Distributeur exclusif de : TSANTALI , DOMAINE COSTA LAZARIDIS, AVANTIS WINES EVIA.

Nous travaillons avec les plus grandes marques nationales pour les petits prix...ainsi qu' avec des artisans passionnés pour l'exclusivité.



"Grossiste en vin et alimentation grecque spécialisé pour l'HORECA. Livraison partout en Belgique et Luxembourg.Nous disposons également d'un déli-shop à la même adresse pour les particuliers. Dégustation de vin gratuite grâce à nos machines de dernière génération OENOMATIC. Vous trouverez chez nous un large choix de produits grecs de qualité !A votre service depuis 1965 !"
Adres: Boulevard d'Ypres 39, 1000 Brussels Hoofdstedelijk Gewest
Telefoonnummer: 022187822
Stad: Brussels
Route: Boulevard d'Ypres 39
Postcode: 1000


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Oenogea, Greek Market, Griekse wijnen brussel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bedplassen: het is niemand zijn / haar schuld Bedplassen: het is niemand zijn / haar schul... 380 meter Bedplassen komt vaker voor dan we denken. Duizenden kinderen in ons land worden dagel...
Bzorgt Bzorgt 563 meter Een kring voor Brusselse thuisverpleegkundigen! We willen vooral de dagelijkse prakt...
Huis voor Gezondheid Huis voor Gezondheid 565 meter leveren zeer nuttig werk voor de gezondheid van alle Brusselaars
Premisse asbl Premisse asbl 578 meter Initier et faciliter des projets visant le bien-être commun. Aide socio-juridique spé...
FORK FORK 583 meter Vertaald door Google Kwaliteitsprodukten. Elke dag nieuwe gerechten. Sandwiches, sala...
Domino's Pizza Bruxelles Centre Domino's Pizza Bruxelles Centre 658 meter Deze pizza is op de grond gevallen, ik wil dat ze een oplossing aanbieden, terwijl ze...
Foodmaker Foodmaker 727 meter
Express Medical Express Medical 828 meter Vertaald door Google Express Medical is al 30 jaar leider op de tijdelijke arbeidsmar...
Sampoorna Yoga Studio Sampoorna Yoga Studio 840 meter Authentieke yoga studio met veel aandacht voor mind/body-balance. Een oase van rust d...
Día Mundial de la Diabetes Día Mundial de la Diabetes 879 meter El Día Mundial de la Diabetes se celebra cada año el 14 de noviembre. Es una campaña ...
Khoya optic Khoya optic 879 meter
OPTO OPTO "Bibliothèque / Bibliotheek" 879 meter Bibliothèque / Bibliotheek
Olivetus Olivetus 879 meter Genuine products from the land of sun...Puglia! Importing to Belgium food,extra-virgi...
Recensies
Heel vriendelijk, mooi assortiment van authentiek Griekse producten. Goede raad gekregen. Ik Kim zeker terug !
Een top en warm team en een ruim aanbod aan kwaliteitsproducten! Dat is nergens anders te vinden. Een zeer nette en goed bereikbare winkel. Ik raad deze nugget ten zeerste aan die je onderdompelt in Griekenland. . .
Het is altijd een plezier om op de site te bestellen en uw bestelling te ontvangen, bijna alsof de kerstman in alle seizoenen bij u thuis komt. Mijn grote zwakte is de Cola Epsa, met zijn oude verpakking. Maar er komen binnenkort meer frisdranken en wateren, net zo sterk en authentiek als de hoplieten van Leonidas!
Goede variëteit aan Griekse producten en geweldige klantenservice. De meest geïnformeerde persoon over Griekse wijn in Brussel en de meest gepassioneerde! Ik geniet altijd van een praatje met de eigenaar tijdens het winkelen daar. Ik heb onlangs de online bestelservice geprobeerd, die was erg gebruiksvriendelijk en de levering was snel en efficiënt.
Ik zou Angelopoulos absoluut aanbevelen als je Grieks eten en drinken van hoge kwaliteit wilt vinden, redelijk geprijsd helemaal niet duur. De service was geweldig, want de levering arriveerde in minder dan 24 uur na het plaatsen van de bestelling en precies op het afgesproken tijdstip. Zeer vriendelijke mensen! Ik zal zeker nog vele malen kopen.
Zeer goede ontdekking deze dinsdag! Precies wat we zochten, Griekse kwaliteitsproducten, evenals het onthaal en advies! Bijna alsof je in Griekenland bent :
Kan het niet genoeg aanbevelen! Grote verscheidenheid aan Griekse lekkernijen, olijfolie, wijnen en koffie. Er is ook een zeer efficiënte bezorgservice, die ook klanten buiten Brussel bedient. Kwam goed van pas terwijl je in quarantaine zat. Gebruiksvriendelijke webpagina en online bestelsysteem. TOP klantenservice!
Geweldige service, we hebben hier onze ingrediënten gehaald voor onze cadeautassen voor onze Griekse bruiloft ze van tevoren uitgedeeld terwijl we nog in België waren. Grote verscheidenheid, geweldige service.
Voor liefhebbers van de Griekse keuken en eten biedt deze winkel typische producten van uitstekende kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen. De mensen bij de receptie zijn zeer behulpzaam en geven goed advies. Alleen het assortiment kan misschien verbeterd worden.
Griekse kwaliteitsproducten niets te maken met andere Griekse winkels die low-end verkopen, uitstekende wijnen en…. personeel dat voor de klanten zorgt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid