facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Anemos

"Openingsuren beachbar en watersporten kunnen verschillen!In juli en augustus is de bar open tot zonsondergang of laterGROEPEN, INCENTIVES, SPORTDAGEN, SPORTKAMPEN, LESSEN, VERHUURZee: catamaranzeilen, kitesurf, windsurf, wingfoil, SUP, golfsurfLand: skate miniramp, beachkite, longboard, beachvolley, strandzeilen, wingboard, kitebuggy, bubblefoot, teambuilding, archery tag, slackline"
Adres: Zeedijk-Duinbergen , Knokke-Heist 8301, BE
Stad: Knokke-Heist
Route: Zeedijk-Duinbergen
Postcode: 8301



op zoek naar gerelateerd: Anemos sportkampen, Anemos Webcam, Anemos lidmaatschap, Anemos kasterlee, Anemos Blocken, Anemos BV, Anemos Duinbergen, BBQ Anemos
Recensies
Deze club lijkt me bijzonder interessant voor gevoelige kinderen of kinderen met traumatische ervaringen. Ook volwassenen. Top bezig maar de drank is te duur. En onderscheid maken tussen leden en niet leden is onvriendelijk.
De meest chille plaats aan de kust voor kite surf wingfoil etc.
Leuke bbq op woensdagavond Mooi terras ook vooraan met zeezicht
Zeer aangenaam zitten. Echt vakantie gevoel in eigen gemeente!
Familiale sfeer, lekker eten, top georganiseerde barbecues, dus dé locatie voor een geslaagde zomeravond...
Mooie en leuke beach club met zeer vriendelijke bediening
Ze doen alsof je weet waar alles is, de vrouw van de inkombalie zei dat we gewoon bij de loods peddels mochten pakken. Nadat we deze hadden gepakt, kwam er een hele onbeschofte man naar ons van Animos om te zeggen dat dat niet mocht. En als kers op de taart was mijn vriend zijn sup ook nog eens plat.
ARTHUR IS EEN TOP BEGELEIDET ECHT EEN GOEDE GAST
Heerlijk voor iets te drinken
Een enorm gezellige beachclub met een ruim aanbod van watersporten voor alle leeftijden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid