facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Andries Personal Trainer

Andries Personal Trainer

Info

Personal Training en op maat gemaakte schema's om ieder individu persoonlijk te helpen zijn of haar doelen te bereiken onder professionele begeleiding.

Geschiedenis

Programma's en Personal Training voor ieder die zijn doel bereiken wil!

Adres: duivenstraat, Gingelom
Telefoonnummer: 0476/74.61.97
Stad: Gingelom
Route: duivenstraat



op zoek naar gerelateerd: Bootcamp Andries, Ab Pilates
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
FM.Horses FM.Horses 301 meter Ik ben er normaal elke vrijdag van 19u00 tot 20u00 met de kleindochter Lobke en de ...
Recensies
Wil jij net zoals ik sporten op je eigen tempo en ben jij opzoek naar iets super leuk? Er is maar één adres AB Coaching by Andries! Met zijn top muziek, deskundige uitleg en de fantastische sfeer is sporten echt super leuk! Andries is een krak in zijn vak en weet als geen ander hoe hij mij elke keer weer weet te motiveren om te blijven doorgaan. Echt een top coach!
Na mijn corona ziekte lag mijn conditie vér onder nul. Gelukkig reikte Andries personal trainer mij erg veel tips en tricks aan om mijn lichamelijke toestand weer helemaal op peil te krijgen. Dankzij zijn persoonlijke touch en gepersonaliseerde oefeningen, heb ik niet enkel mijn corona terugslag overwonnen maar zijn ook mijn spieren sterker dan ooit tevoren!
Superleuke groepslessen die elke week anders zijn! Een echte aanrader! Dankjewel Andries voor de goede begeleiding tijdens de bootcamp en push back sessies. #elke week een beetje sterker
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid